для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Беркут" потрібно розпустити і зліквідувати як злочинну організацію


Як таке собі СС чи гестапо або ж сучасне нквд, а його співробітники - притягнуті до кримінальної відповідальності незалежно від звань та посад. За регулярну участь "Беркуту" в придушені демократії, розгоні мирних зібрань, переслідуванні інакомислячих. Апогеєм злочинної, антиукраїнської та антидержвавної діяльності спецпідрозділу стали намгання приборкати акцію протесту на захист української мови під Українським Домом.
 
Зрозуміло, що "Беркут" тут діє не сам по собі, і все це відбувається через те, що в країні влада така, починаючи з президента, але співробітники міліції чудово в курсі, що мають право не виконувати завідомо злочинних наказів. Отже, якщо мають хоч трішечки мізків і бодай крпалину совісті, то повинні чітко орієнтуватися, для чого і проти кого їх використовують.
 
І якщо їм ніде ані трохи "не свербить", то вони заслуговують на те, аби відповідати особисто за всією суворістю Закону. Кожен мєнт, який відзначився в протиправних акціях з придушення свободи, демократії, а також цинічному акті зневаги до української мови, має бути притягнутий до кримінальної відповідальності. Щонайменше - звільнений з органів. Назавжди. Без права на реабілітацію. За протиправну діяльність. За злочини перед народом і державою.
 
"Беркут" як символ терору, організованого владою бандюковичів проти українських громадян, має бути зліквідований як структурний підрозділ. Замість розформованого "Беркуту" належить створити інший спецпідрозділ - із новою назвою, а головне - новими співробітниками. МВС аж пищить, як потребує люстрації. Тож її потрібно розпочати з "Беркуту".
 
Кати України і українців мають понести заслужене покарання. Бузувірам, чиї чоботи топталися по національних прапорах, не має бути місця в правоохороних органах. За визначенням. Бандитам у погонах - тюрми!
 
А тим часом...
 
У Дніпропетровську протестують проти мовного "кидалова"
 

 
5 липня у Дніпропетровську відбувся мітинг проти антиукраїнських засад державної мовної політики, передбачених скандально проголосованим законопроектом Колесніченка-Кивалова. За різними підрахунками, зібралося від 250 до тисячі осіб.
 
Захід планували провести в сквері біля облдержадміністрації, проте Дніпропетровській адміністративний суд заборонив акцію, мотивуючи це тим, що вона перешкоджатиме руху транспорту (відстань до найближчої транспортної артерії - більш, як 300м).
 
За традицією, навколо ОДА та облради були встановлені найсправжнісінькі укріплення, які обороняли від народу сотні ментів.
 
Одна з учасниць мітингу чула, як офіцер наказував частині підлеглих перевдягтися в цивільне.
 
Захід було проведено у форматі зустрічі з народними депутатами біля пр.Пушкіна. До зібрання активно підходили та приєднувалися перехожі.
 
***

Днем раніше обласні осередки <<Нашої України>>, УНП, КУН та <<Свободи>> ухвалили рішення про щоденне проведення акції "Захистимо українську!" на площі біля Дніпропетровського академічного театру опери та балету починаючи з 18:00.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [05.07.2012] | Переглядів: 2757

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.5/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook