для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дует Ландика з Сонькою


Дует Ландика з Сонькою
Прочитав тільки що відкриті листи Ландика-старшого і Котячої Соньки . Окрім почуття мерзонності від  того, що на нас вилили по відру помиїв кожна із ціх осіб, нічого не залишилося. Ця свиняча пика, досі стверджує, що його ангелоподібний висерок захищався від агресивної " порнозірки", яка діяла за особистою вказівкою Єфремова, бригадира  бандитського групування що називається ПР. Що його замовили, його, свинячу пику, непогрішного в його чистоті обливають брудом. А його висерок, такий ангел, і що він правильно зробив, очищав наше здорове суспільство від присутності в ньому цих всяких " порнозірок" і іншого  непотріба. Що він її не чіпав, що усе відео, це підлаштовано, сфальціфіковано, і вона сама нанесла йому, простому гарному хлопцю, каліцтва. Також ця свинюка написала, що всякі там журналісти не мають права лізти  в його особисте життя, і він на своєму робочому місці має право керувати зграєю ботів, які  в інтернеті повинні писати про те, що усі сволоти, окрім його висерка, звичайно.
І що ж на це відповіла чесна, справедлива, непідкупна, горда, Кішка Сонькина!
Шановний Ландык, а чи є ще місце на вашій неосяжній сраці, яке я не лизнула? І навіть не дочекавшись відповіді, почала посилено вилизувати його дупу, єдино  про що попрохала, так це зайняти справжню чоловічу позицію.
Цим высеркам невтямки, що на землі є просто жінка. Неважливо, ткаля вона або прокурор, порнозірка або вчена.  І не вона повія, як пише ця свиноподібна істота, а він разом з Сонькой і з усією, так званою елітою, яка сидить на нашій шиї, зажершись.27967
© Tutanhamon [05.07.2012] | Переглядів: 2835

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook