пароль
пам’ятати
[uk] ru

ФАЙНЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ


ФАЙНЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ
Сьогодні зранку, в межах 7.30-8.00 на одному з найбільших телеканалів України – “Інтері”, тернополяни змогли побачити своє місто в програмі «Ранок з Інтером». Так, ролик про Тернопіль цього дня брав участь в конкурсі «Своє місто» і його (в скороченому вигляді) показали у часовому проміжку між 7:39 і 7:41.
 
Відео було відзняте у 2011-му році Національною федерацією водно-моторного спорту України під час проведення Чемпіонату континету з водно-моторного спорту в Тернополі, тому у ньому багато кадрів з моторними човнами та озером. Але є й загальні пейзажі міста – клумби, острів закоханих, архітектура з висоти пташиного польоту.
 
Надіслав відео на конкурс «Своє місто» помічник міського голови Максим Черкашин. В листі до телеканалу він подякував за чудовий ранковий настрій, що створює «Інтер» перед початком робочого дня. А також запросив журналістів до Тернополя 24-26 серпня на Чемпіонат світу з водно-моторного спорту.
 
Ось, власне цей кліп (3:32):
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v4w7v2gxF3Q#!
 
По результатам минулорічних змагань місто Тернопіль вибороло право у 2012 році  і ще в наступних  п’ять років проводити Чемпіонат світу з водно-моторного спорту.
 
До слова, на ці змагання з міського бюджету не було витрачено ні копійки (гаманцями «потрусили» спонсори), натомість місто від них отримало чималу користь – приїхало десятки тисяч гостей, які залишили трохи грошей: проживання, харчування, сувеніри, екскурсії та й, власне, участь в цих змаганнях як у якості їх учасників так і в якості глядачів…
 
Так і напрошується аналогія з ЄВРО-2012. Звісно, масштаби інші, але сам принцип. Тоді, два роки тому, «проффесіонАли» так били себе в груди, що гул той навіть ескімоси чули, що, мов, з бюджету ні-ні!... Проте сталось не так, як гадалось. Вчора завершився чемпіонат Європи з футболу і, вочевидь, ми всі почнемо чухати потилиці: «А де ж та обіцяна вигода? Де прибутки? Одні збитки!».
 
Вийшло, як в тому анекдоті:
 
Одесса. В аэропорту таможенник спрашивает у Рабиновича:
- Откуда прибыли?
- Ой, какие там прибыли, что вы?! Одни убытки...
 
Стосовно фінального матчу Іспанія-Італія. Мені шкода було італійців, але самі винні: Баллотелі, Баллотелі, Баллотелі!… А що, решті гравців італійської команди грати вже не треба було? Достатньо було вийти на поле, стати і молитись на Баллотелі? І друга фатальна помилка – чого це італійці нап’ялили на себе біло-голубу форму?! Жартую, ясна річ. Все-таки іспанська збірна грала краще і заслужено отримала кубок.
 
Але повернемся до «файного міста»  Тернополя. Останніх два роки показали те, як багато може зробити місцеве самоврядування, особливо, коли його очолюють чесні , порядні і патріотично налаштовані люди. Навіть при практично відсутньому фінансуванні з центру…
 
Але краще один раз побачити, чим сто раз почути чи прочитати (19:55):
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yH2EOhpshzU#!
© MVF [02.07.2012] | Переглядів: 3261

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати