для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пісьмо у еміграцію


Пісьмо у еміграцію
     Соня, ти знаєш, дєтка, ти мене вчора так напугала, шо я оце аж пісьмо тобі рішила написать у цю.. як її.. у еміграцію.  
Закатала  вчора огурців, тіх шо на городі виросли …ну… по завєтам Миколиянича, ти в курсі.  А потом сіла, думаю: "та послухаю, шо там по шустіку розказують.." Я оце в послєднє время так харашо під нього засинаю.. шось там белькочуть – а я сплю і снотворних ніяких ненада, така красота . Так ото закуталась я в халат, голову вже на подушку… і тут НА тобі!!!
   Соня  в бєгах! Я аж проснулась, чесне слово..
Сначала  думала, шо шось не те, брехня якась, коли бачу  - нє! Соня по скайпу аж із Європи!
..глаза такі перепугані, руки заламує, голОсить! Ой боже..
     Я ж женчіна довєрчива, впєчатлітєльна.. я так рознєрвнічала, бігаю по хаті, крандаш слюнявлю, шукаю десь такий здоровий в мене був листок бумаги, шоб плакат написать: «Соні-волю!».
     І тут вдруг почула як ти збираєшся пісьмо президенту з генпрокурором направить!
Соня..... у мене аж крандаш з рота випав.. чесно! Нє… ну я, канєшно,  всьо понімаю.. я тоже колись, помню, пісьмо з жалобою хотіла писать Діду Морозу.. бо учітєльніца не законно мені двояк вліпила.. Ну так тож в дєтстві ще було! А тут ти.. вродє ж вже й взросла дєвочка і оце на тобі такоє - в Дєда Мороза віриш.. Нє.. шось не то.
     Соня, понімаєш, як би ти цього не сказала, то я ж така заводна, шо вже назавтра була б з кумою під генпрокуратурою тою з плакатами та дудками.  А так мене це дуже остановило.
    Сидю, значить, слухаю як ти чесно так в глаза людям смотриш і кажеш, шо президент – жертва..і генпрокурор з ним вмєсте тоже жертвою став.. І потихеньку начинаю понімать, шо тебе, дєтка, видно сильно шуганули.. Це ж нада такоє придумать.. про жертви..... мамадорогая.. я аж заплакала коли почула.  
      Я, чесно говорю, якось не слідила за тобою послєднє время.. ну як побачила тебе з тими голубими рядом, то перестала вже й слідить.. бо я їх недолюблюю чогось.. не знаю.
    А тут таке діло, шо прийшлося полізти в інтернет, шоб йому пусто було, цьому пожирателю врємєні і перечитать усе, шо тебе касається. Я аж очки наділа, шоб не пропустить же ж нічого.
   Ну шо я можу тобі сказать, дєтка… От шуганули тебе так шуганули, канєшно. Напугали дєвочку гадські діти, трясця їхній матері, і таких уже мультіков  ти собі накрутила – не дай господь! Я так думаю, шо тебе або розводять і твоїми руками хочуть когось прибрати із тих олєнєй, шо при Діду Морозі чи Санті плигають, або ж ти трохи перегнула палицю і запросила більше, чим тобі обіщали. Ну так же ж тоже нізя, пойми.
    В общім, я не знаю чого ти  так кіпішуєш. Перечитала все, шо можна і не нашла нічого за шо тобі могли б аж 7 год дать! Нє, ну я не читала ваш устав, канєшно… ну я не думаю, шо ти там за шось у вашій газеті можеш так сильно отвічать, шо аж на сєм год потягне.
То єсть, можу тебе успокоїть і сказать: «Соня, вертайся  додому!  Нічого вони тобі, дєтка, не зроблять! Ну шо ти будеш там стикаця по тій Європі, га?»
Діло в тому, шо якшо й подумають тебе закрить, боронь боже, то це ж, всьо-таки, домашнє діло, понімаєш.. Тут ми з кумою раз-два і вже під генпрокуратурою стоїмо з плакатами, або під колонією.. Та і в колоніїї Юля буде рада тебе бачить.. встрєтит радостно у входа, як кажуть..
Так шо вертайся, Соня! Не бойся! So-so
 
П.С. Оце я щас тіки подумала, шо може то в тебе такий мєтод шоб совсєм емігріровать.... Ну може не змогла доказать якісь корні, шо для виїзду підходять,  або шо.. ну то тоді сиди, канєшно, там до упора  і  трєбуй, шоб бєженця дали офіціально...  Ну то такоє.. тільки при чому тут наш "Дєд Мороз" тогда ...????pardon
© Frei [01.07.2012] | Переглядів: 4574

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook