для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кожному мєнту - по Запорожцю!


Кожному мєнту - по Запорожцю!
Народний месник Віталій Запорожець напередодні Дня Конституції України, привселюдно, жорстоко та в неприродній спосіб згвалтованої "двічі несудимим" президентом, отримав судовий вирок - 14 років. Я не був у Семиполках та на суді, але як і кожен громадянин країни можу легко уявити, яке свавілля чинив вбитий. Позаяк не маю жодних підстав не довіряти односельцям засудженого, які всією громадою стали на його захист.
 
Так не захищають людину, яка скоїла злочин. Так підтримують героя, котрий відважився на подвиг - у справедливу відплату за себе та інших багатостраждальців. Так шанують сміливця, який поклав край злодійству. Так вітають лише воїна-визволителя: від фашиста, енкаведиста та чорт зна ще від якої нечисті. В даному випадку - від розперезаної мєнтівської погані. Катюги у міліцейських погонах. Деспота в мундирі, котрий тероризував все село.
 
Якби вбитий заслуговуав бодай на найменше співчуття, нічого б цього не було. Все відбувалося б тихо і буденно. Ніхто б нікуди не прийшов. Тим більше - до будівлі суду під національними прапорами та у вишиванках. В даному ж випадку "Ярость благородная вскипела как волна" в чистому вигляді.
 
Запорожець вбивав не правоохоронця. Адже назвати так жертву ні в кого з жителів Семиполків язик не повернеться. Отже, якщо вбитого можна вважати міліціонером лише умовно, а кулю він отримав саме за і під час виконання своїх службових обов'язків, то і покарання за це має бути лише умовним з якого б терміну воно не складалося. За формального співробітника - формальний вирок. Винесли, обговорили і розійшлися. Отак мав закінчитися цей суд. І нехай би МВС потім робило висновки. Аж до посмертного звільнення вбитого з органів.
 
Таких мєнтів по Україні - в кожній мусарні. Яку не візьми. Обов'язково знайдеться. Так от в Семиполках з таким вже поквиталися. Але чи закінчився на цьому мєнтівський бєспрєдєл? Аж ніяк. Значить далі буде...
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.    
 

 

 
© spetskor [28.06.2012] | Переглядів: 2515

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.6/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook