для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А чи не розіп’яти нам «скотопадлючого миздобула» Ющенка?


А чи не розіп’яти нам «скотопадлючого миздобула» Ющенка?
Запитання, винесене у заголовок, навіяно тим, як тут, на ДД, ставляться до всіх, хто голосував на президентських виборах за Ющенка в першому турі і не віддав свій голос за Юлю в другому. Іноді здається, що таких тут ненавидять незрівняно більше за ригів та їхнього "двічі несудимого" ватажка.
 
То може БЮТівським політтехнолгам та Інтернет-тролям вже пора запускати в масу нові мислєвіруси  - про неминучу розправу в реалі над всіма, хто нехай і проти януковича та співчуває Юлі, але не голосував за неї ані в минулому та не збирається цього робити в майбутньому? Хто будучи позапартійним навіть не голосуватиме на цих виборах  за Ющенка та його "Нашу Україну" в силу очевидного і заздалегідь відомого нищівного провалу лідера та очолюваної ним політисили, а підшукуватиме достойні варіанти серед інших опозиційних партій, але не Юліних.
 
Можливо варто вже нині обдумати, що робити з "прокаженими" після блискавичної перемоги на параламентських виборах "Батьківщини", а самої Юлі - на президентських?
 
Для розгляду пропонуються наступні пропозиції. Спочатку, звісно, щодо "скотопадлючого", як його тут називають," миздобула" - винуватця всіх бід України починаючи з Переяславської угоди, а то й ще раніше, цієї пекельної потвори, яка привела до влади Януковича. Отже, що ж робити з тим Вельзевулом у вишиванці та з глечиками?
 
Засудити помаранчевого Дрища-Люцифера до смертної кари з привселюдним виконанням вироку у прямій трансляції на всіх загальноукраїнських та регіональних телевізійних каналах.
 
Можливі варіанти: розстріл, повішання, побиття камінням, розіп'яття, розчленування.
 
Якщо таке покарання буде розцінено надто радикальним і жорстоким засобом, воно може бути замінене довічним ув'язненням без права на помилування.
 
Торжеством гуманності виглядатиме призначення «пасічнику всєя України» виконання суспільно-користних робіт на вулицях української столиці та в інших населених пунктах країни з носінням таблички "Я - скотопадлючий Дрищ-Миздобул", або "Помаранчева Іуда, яка зрадила Юлю".
 
А тепер стосовно його прихильників, тобто "виблядків" й "висерів".
 
Для таких пропонується примусове маркування помешкання й особистого одягу, яке б засвідчувало їхню належність до найнижчої касти українського суспільства. Про їхній вибір мають знати сусіди, знайомі, співробітники. Скоєна ними ганьба повинна повсякчас переслідувати їх, нагадуючи про себе як самим "скотопадлючим виблядкам", так і тим, хто поруч з ними.
 
При цьому мають всіляко заохочуватися регулярні плювки від перехожих у спину негідникам, а надто - в обличчя. Має бути розроблена та популяризована у широких народних масах спеціальна програма "Плюнь у висера", а над її реалізацією - встановлений ретельний контроль з регулярними статистичним звітами у відповідні інстанції.
 
Також вбачається доцільним облаштувати в кожному районі спеціальні місця для проходження ющенківськими «виблядковисерами» щотижневого публічного покаяння. Вразі неявки такої особи у встановлений час організувати примусову її доставку та накласти адміністративний штраф, а у випадку систематичних порушень розглянути можливість притягнення  до кримінальної відповідальності.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [27.06.2012] | Переглядів: 2804

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.3/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook