для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Необґрунтоване підвищення цін на проїзд з Рівного до Києва до 100 грн


Необґрунтоване підвищення цін на проїзд з Рівного до Києва до 100 грн
Необґрунтоване підвищення цін на проїзд з Рівного до Києва до 100 грн
 
Від сьогодні вартість проїзду з Рівного до Києва подорожчала і становить 100 гривень.Вартість проїзду у маршрутках з Рівного до Києва і у зворотному напрямку становила 90 гривень. Але із сьогоднішнього дня, 21 травня, щоб доїхати до Києва, треба заплатити вже 100 гривень.
 
Диспетчери перевізників ("Автоекспреспрестиж", "Вояж-Люкс", "Спринтер-Люкс", "Шалена Черепаха") не пояснюють, чим спричинене подорожчання, лише зазначають, що змінили вартість проїзду, бо й інші перевізники підняли ціни.
 
Нагадаємо, з липня 2010 року ціни замість 65 гривень зросли до 75 гривень. Потім було подорожчання вже до 90 гривень.
 
Самі ж користувачі послуг автоперевезення у Рівному підвищення вартості проїзду сприйняли неоднозначно.
 
— Час від часу доводиться їздити до столиці. Подорожчання проїзду вже набридло. Я розумію, що бензин дорожчає, але 100 гривень за квиток — це вже занадто. Тепер буду їздити електричкою, — обурена рівнянка Оксана.
 
— Дивлячись як пояснюється це подорожчання: якщо через здорожчання бензину і є офіційне підтвердження, то, в принципі, можна змиритися. Усі ж платитимуть більше, не тільки ми, — розмірковує Катерина з Рівного. — Якщо ж ціни підіймають самі приватні перевізники — то негативно. Це протизаконно. З іншої сторони, якщо зростає ціна, то знижується попит. Навряд чи в такий спосіб наші перевізники "розживуться"...
 
Також варто відмітити, що попри завищену ціну з боку автоперевізників, технічний стан, переобладнаних з вантажних бусів у пасажирські, бажає кращого. Про комфорт та повагу водія до пасажирів й мови немає. Старі та пошарпані маршрутки зі сполученням безвідповідальності водіїв, розмови по мобільному телефону на великій швидкості та небезпечні обгони автомобілів по зустрічній смузі, становлять вибухову суміш для пасажирів. Все більше на дорогах між ділянками Рівне-Київ трапляється страшних аварій з трагічними наслідками.
 
Отже, заплативши такі надзвичайно великі кошти за такий низький сервіс, людина наражається на небезпеку, що поїздка у такій "елітній маршрутці" може стати для нього останньою.
ууу [26.06.2012] | Переглядів: 2143

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.5/11

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook