пароль
пам’ятати
[uk] ru

Канал


Канал
Специфіка моєї діяльності, яка трохи підгодовує, така, що 6…8 годин поспіль можу сидіти на так званому робочому місті та спілкуватися  з осцилографами, генераторами, аналізаторами. А найкращий мій друг друг – паяльник.
 
Коли сидиш годинами – має бути якийсь звуковий фон, крім гудіння вентилятора. Правда, іноді за вікном співають пташки. Іноді. Але мій звичайний фон – радіо. Канали  – Джем, Ера, а ще Ностальжи, Рокс. Телевізора не дивлюсь принципово.
 
ДЖЕМ. Це майже завжди «не попса». Переважно – «мовою окупантів», проте тих, хто нею співає – вибачаю, бо це Шевчук, Бутусов, БГ, Братья Карамазовы… Кожна п’ята-десята на Джемі була українською. Звісно, що за квотою, і частіше вночі. Але щось сталось у останні пару тижнів – замість п’ятої-десятої – одна за декілька годин. Сьогодні за чотири години так і не дочекався ТМНК, Мандрів, Братів Гадюкіних, ВВ…
 
О! Таки є. Саме зараз, о 20.30:
«Так у світі повелося…Та невдовзі прийде осінь, ми усі розбіжимося по русифікованих містах…»
Запевняю, що це чи не перша пісня українською сьогодні на українському каналі Джем.
 
Музичний радіо простір майже «вільний» від української пісні. Він заповнений російською та англомовною попсою і не попсою (до речі – якісною).
 
ЕРА. Щогодини, об 11.00, 12.00, 13.00… - вмикаю новини. Ще – польське радіо на радіо Джем, Миколу Вересня. Але слухаю канал дедалі рідше. Чому?
 
Бо майже щогодини:
1.Повернемо країну народу… Комуністична партія.
2.Руїну подолано…Партія Регіонів.
3.Все в наших руках…Яценюк.
 
І все це одним блоком. Від цього нудить. Розумію – комерція.., редакція не відповідає за зміст... Доречі, п’ятий канал ТВ – те ж саме. Про інші – мовчу взагалі.
 
Опозиція! Ну скиньтесь хоча би на один FM-канал, де буде - Україна форевер! Пісні, письменники, історія, політики, вчені, плани, мрії… Назвіть його хоча би так - «Вибори», або знайдіть щось креативніше. Щоб він був такий, який би слухали всі, щоб я епоксідкою зафіксував на цьому каналі крутілку приймача хоча би до кінця осіні…
 
Ах, ох…– проблема – Укрчастотнагляд. Ну якщо таку «проблему» не можна вирішити, то на що ще можна мати надію. Потрібні гроші? Номер рахунку – побіжу першим…
 
Об’єднання має бути не тільки в документах та перемовинах, воно «має мати»  радіо, масову газету. Часу лишилось всього-нічого. Скільки там того липня-серпня… Пляжі, рибалки, огірки, картопля,  розслабуха. Рахунок вже йде на тижні.
 
Що слухати? Чого чекати?
http://www.youtube.com/watch?v=OPbRyTpyqco
http://www.youtube.com/watch?v=krcqHiiPGy0
© Аргум [25.06.2012] | Переглядів: 1983

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати