для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Повідомлення для ГПУ


Повідомлення для ГПУ
Або хто цупить нашу землю?
 
Агов, пацани годі длубатись в носі та виснажувати тендітні мізки  фантазіями який ще злочин скоїла ота «клята Юлька», зрозуміло що вихідцям з регіону, що зібрались під одним  «дахом» ніяка інша думка вже й в макітру не лізе, але може б трохи й на державу попрацювати варто?
 
Так от, хутенько пригадайте п.4 ст.94 КПК України, про те що приводом до порушення кримінальної справи є : повідомлення опубліковані в пресі, наморщте лоба та напружте булки, мо навіть мендалі заробите … якась падлюка цупить нашу землю !!!
 
Хоча чому власне «якась», вона таки досить конкретна.
 
Міністерством екології та природних ресурсів України надано товариству з дуже обмеженою відповідальністю «Суеста» спеціальний дозвіл на використання надр протягом найближчих десяти років.
 
В зв’язку, з чим з початку року дві баржі  «Трофа» та «Печера»  на території природного заповідника до якого віднесено мис Фіолент (Севастополь) з прилеглою акваторією на яких згідно з Законом «Про природно-заповідний фонд» заборонена розробка всіх видів корисних  копалин, вже добули з морського дна близько 90 тисяч тон піску. А планується начебто добути два мільйони тон піску.
 
Вся ця здобич звозиться на дві площадки … причал 237 в Камишовій бухті Севастопольського порту та до Ялтинського морського торгового порту, а потім пісок доправляється на будівельні майданчики сочинської (Росія) Олімпіади 2014.
 
Доречно зазначити що браконьєрське добування піску провадиться фігурантами не тільки поблизу Фіоленту, але й в районі Ялти, Гурзуфу, Донузлаву, чомусь переважно вночі.
 
Мабуть не варто казати про очевидні речі, що крім відвертого розкрадання державних ресурсів,  дачне селище розташоване на мисі Фіолент має всі шанси стати не приморським, а в повному розумінні цього слова … «морським», та власне відбувається ще й массове знищення природного середовища й екосистеми узбережжя Криму.
 
Та шо там казати, погляньте на цю купку рапанів …
 

 
А тепер уявіть собі «купки» що валяються на суші в розмірах метрів 60 завдовжки, 15 завширшки, та заввишки метри півтора, а кіло м’яса рапану чорноморського свіжомороженого коштує зовсім дещицю - 65 гривень.  
 
Так що пацани, годі спати, бо померзнете, зробіть хоч шось корисне для держави і … вперед за орденами, бо країна повинна знати своїх справжніх «героїв», вже не кажучи про те де вони повинні «сидіти».
 

P.S. Чомусь пригадався суспільний резонанс та відсіч яку отримала спроба побудови «братами» дамби до острова Тузла, а ще катери отого «зеленого пісу» які дихнути різноманітним  вандалам не дають. Чи в нас катерів не вистачає, чи чогось іншого?
© Блик [20.06.2012] | Переглядів: 3353

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.8/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook