пароль
пам’ятати
[uk] ru

Монологічні діалоги.


Монологічні діалоги.
Маю кілька прохань та зауважень, (СУТО  ЯК  ЧИТАЧ) до декотрих дописувачів сайту.
 

Відповідь Карлсону на його ІМХО  АЕРОПОРТИ
 
Звісно думка в його ІМХО є, але як у кожної радянської людини все викладено категорично-безапеляційно. Тобто ось я люблю наприклад мопеди, а інші не люблять, значіть інші казли. Ну щось типу того.
Тому можу лише порекомендувати Карлсону прочитати думки такого собі пана Рея, викладені ось за цим посиланням
http://gazeta.ua/articles/culture-journal/440371
Цитати звідти додається:
Рей Бредбері
Ні разу не керував автомобілем. 16­-річним я став свідком жахливої аварії, в якій загинули шестеро людей. Додому йшов, тримаючись за стіни будинків і стовбури дерев, а отямився через кілька місяців. Автомобілі – найнебезпечніша зброя нашого ­суспільства. Вони вбивають більше людей, ніж гине на війні.
Раніше панічно боявся літаків. Але після того як водій віз мене Флоридою три жахливих дні й у машини спустило друге колесо, на мене зійшло одкровення. З небес я почув гучний виразний голос: "Літай, дурню, літай!"
biggrin
Може не варто бути категоричним, і враховувати позиції інших сторін процесу?
 

Відповідь Женераль на її ІМХО ПАРИЖ БЕЗ ФРАНЦУЗІВ або assorti вихідного дня
Пані Женераль, це все класно, оця розповідь про москальство в Парижі, але що там нового? Те що москаль він скрізь москаль?
Краще розповіли би щось нове, щось цікаве. Невже Париж таке нудне нецікаве місце що там можна лише про мацкалів писати???
Напишіть щось про цікаві події, про життя міста, про якісь новинки. Ну наприклад ось про це:
http://world.lb.ua/news/2012/06/19/156878_parizhe_pokazhut_perviy.html
 

Шановні Блік, Спецкор, Семиволос і т.д і головне ДОНЧАНИН, ви прекрасно описуєте в ІМХО як банда грабує Україну.
Ось конкретний показовий приклад від Цимбори:
ХЮНДАЙ ЗБИТОШНИЙ
 
Баланс.
Купівля тих поїздів Колесніковим зав ціну, що була заплачена - грабунок бюджету України.
Ціна на квитки - грабунок кишень громадян.
Два кілометри мідного дроту - скільки коштує?
Ремонт недавно відремонтованих колій - грабунок бюджету Укрзалізниці.
 
Куди не суньсь по рейках - від діяльності Колєснікова самі збитки.
 
Висновок:
Хай Колєсніков відкупить оті Хюндаї по закупівельній ціні грошами зі своєї кишені,
і їздить тими поїздами де завгодно, лиш не по шляхах Укрзалізниці.

Але бидлу котре голосувало за цю комарілью то все не цікаво. Їх треба колоти голками, такими щоб їм було зрозуміло що банда грабує не абстрактний бюджет України, не чиїсь абстрактні кишені якихось там українців, а саме ЇХНІ  ВЛАСНІ  КИШЕНІ.
 
Розкажіть, що купівля Хюндаю, це втрата робочих місць, зарплат та пенсій в конкретних робітників Луганеськтепловозу, або дніпропетровського вагоноремонтного і т.д. Хай бидло побачить, що то не папірєднікі так насрали що ці пацани їхні аж два роки розгрібають і не можуть розгребти, як це їм пояснюють в рекламі їх браткі, а що це діянія саме братків призводять до цього.
 
Адже народ потихеньку звикає до покращень. Он якщо раніше всі аж гули про те, що лавочки в метро по надцять тисяч гривень, то нещодавні повідомлення про малину по фантастичним цінам (наче вона виспіла на марсі) майже не викликали ніякого резонансу. Всі вже звикли до того що депутати, ніжні, люблять розкоші та є не аби якими ласунчиками.
 
Товаріщі партєйци. (Може я помиляюсь, але так виглядає що окремі дописувачі (Маска, Паша, БРАТСТВО, Свобода та ще ряд окремих як опозиційних так і провладних типу Віталіка та Русскоукраінской, чи Резерва з любим його ВІнським-Ніколаєнко, є причетними до певних партій і рухів), ви б тут трошки розповідали про партійну роботу. Наприклад ЩО  ЗРОБЛЕНО, вашими улюбленцями, а не про те який Янукович казьол чи яка Йулька ворофка. Про те яка вона ворофка і так постійно розповідають підконтрольні донецьким окупантам засоби масової дезінформації, а про те який Янукович казьол я і сам знаю, а після мовного закону в мене навіть рука не здригнеться якщо колись доведеться мочити цю падлючу московсько-янучарську сволоту.
 

© Слово [19.06.2012] | Переглядів: 2217

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook