для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Рекламний бєспєрдєл Наталії Королевської


Рекламний бєспєрдєл Наталії Королевської
Можу помилятися, але за останні півтора-два місяці я нарахував чотири різні телевізійні реклами Наталії Королевської. Всі ролики йдуть у прайм-таймі на загальноукраїнських каналах. В тому числі перед трансляцією ЄВРО та в перервах між матчами.
 
Починалося все рекламою з фрагментами з'їзду створеної Королевською (точніше, не стільки нею самою, скільки для неї) партії. Потім туди "вліпили" Гайтану.
 
Одначе після провального виступу співачки на Євробаченні, де Україна опинилася не попереду, як розраховували в "Україні - вперед!", а далеко позаду, аби зайвого разу не дискредитуватися афроукраїнкою, рекламу замінили іншою.
 
Наталія Королевська вже з'являлася перед глядачами в образі Батьківщини-матері. В ролику чітко простежувалося асоціювання політичної діячки з відомою скульптурою на Дніпрових кручах.
 
І от зараз ще один пропагандистський ролик. Мабуть найдовший за всі інші. Фактично маємо справу з доповіддю Королевської про те, що зі всіх політиків, які обіцяють покращення вже сьогодні, можна вірити тільки їй одній.
 
А ще візьміть до уваги спеціальний проект Наталії Королевської  "Народний список", який незабаром з'явиться не де-небудь, а... на Першому національному. Обслуговувати "джинсову королеву" буде сам Савік Шустер.
 
Враховуючи розцінки телереклами та тривалість кліпів, частоту їхньої повторюваності і час виходу в ефір, навіть страшно уявити, скільки можуть коштувати така реклама разом з цілими передачами. І це вже не кажучи про щільну нашпигованість міст й містечок України білбордами з Наталією Королевською. А ще - регулярні сюжети у випусках новин.
 
І після цього вона казатиме, що партія фінансується членськими внесками чи спонсорськими пожертвами від скромних підприємців малого та середнього бізнесу, які бояться розголошення, аби не постраждати від влади?
 
На такий рекламний бєспрєдел в Україні здатний лише один "спонсор", центральний офіс якого розташований на Банковій. Все інше - від лукавого. Дивлюся на все це неподобство і  вкотре переконуюся: "Гарна Наташа, та явно не наша".
 
Не даремно ж її постійно нахвалює сам Чечетов як представницю нової політичної й ділової еліти, що йде на зміну старій, заскорузлій. Хіба що не додає - замість тієї, яку ми запроторили за грати.
 
Зрозуміло від кого вона йде і навіщо. Куди-куди, а вперед Україна з нею точно не просунеться. Скоріше навпаки. І дуже глибоко...
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [18.06.2012] | Переглядів: 3657

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook