для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бровари – як розплідник будівельних шахраїв


Бровари – як розплідник  будівельних шахраїв
Бровари – ще донедавна місто, яке можна було сміливо назвати таким, що розвивалося інтенсивними темпами у галузі будівництва. Всі плескали у долоні і не могли нарадітися від такого прогресу. Жителі міста все чекали, коли ж вони побачать дивіденди від цього «прориву». Настала криза 2009 року і все зупинилось, більше того, наче після зими у нашому місті навкруги море грязюки, сміття і продірявлених доріг.
Будівельний аферизм – це звичайний вид бізнесу у Броварах.  Мені доводиться розгрібати завали на даний момент принаймні 3-ьох таких «пролісків»: 16-поверховий будинок  по вул. Черняхівського 21-б, де 160 інвесторів вклали всі свої кошти і вже 6 років не можуть отримати ні житла ні грошей, Каширіна 15 – постраждалі вкладали гроші у будівництво багатоквартирного 3-поверхового будинку для себе, а побудували індивідуальний будинок для такої собі Серпокрилової Валентини Дмитрівни та її чоловіка і останній момент – це свавілля будівельної компанії «Атлант», при будівництві багатоповерхівки по вул. Гоголя-Грушевського. «Атлант» незважаючи на присутність у землі труби високого тиску та іншої «дрібнички» - людей, наполегливо намагається копати котлован на землі, якою  десяток  сімей користуються вже близько 50 років і мають право на її приватизацію. Міська влада всіма силами  перешкоджає  реалізації права на приватизацію.
Всі три будівельні конфлікти перекочували у судову площину і набувають розголосу. Люди довірили мені і моїй Правозахисній Групі «Варта» захищати їхні інтереси – я у свою чергу готовий довести ці справи до переможного завершення і зробити серйозний удар по аферистах, які прикипіли до Броварів.
В подальшому,  більш детально розгорну ситуацію по кожній афері, дам правову оцінку та опишу психологічний портрет кожного злочинця, який зазіхає на права людей.
Сподіваючись, ця стаття зупинить тих наївних броварчан, котрі виявлять бажання вкладати гроші у ці об’єкти.
 
Броварська "Еліта-Центр" - http://kravec.org/?p=439
 
Юрій Кравець
© vartoviy [18.06.2012] | Переглядів: 1957

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook