для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Жесть або як ще раз нагодувати голодного олігарха/бюрократа/пацана


Жесть або як ще раз нагодувати голодного олігарха/бюрократа/пацана
Тігіпок форевер! Афтар жжот! Пеши исчо!
 
З відрахувань кожного працюючого українця буде створюватися фонд для погашення заборгованості по зарплаті на держпідприємствах.
 
Нормально! Тепер ми зі своїх "зряплат" маємо фінансувати ще й незграбність керівництва держпідприємств, жадібність чиновників та порушення закону про дежбюджет.
 
Власне чому тепер? Просто вони знайшли ще один споссіб обікрасти власний народ, перепрошую, пипл. Бо на їх думку, перепрошую, розсуд (яка на хрен думка!), перепрошую, впевненість (який нахрен розсуд!), перепрошую ... навіть не знаю на що, ми, себто піпл, просто зобов'язані хавати.
 
Я розумію, що мова йде про перерозподіл. Але ж, по великому рахунку, зменшення частки будь-якого фонду обмежує його фінансові можливості з соціального захисту тих, хто їх наповнює.
 
А може спробувати з'ясувати причини заборгованості? І чесно визнати, що у 90% її походження має корупційну природу. А потім покарати винних. Не справу завести, а потім її розвалити. А стягнути з винних кошти у цей самий "спєцьфондь". По справжньому, без винятків.
 
Ні? Всрались? Там бо ж всі свої? Ото ж. Свої не зрозуміють. А піпл схаває.
 
А скільки ще таких чудових ідей і законопроектів туляться у Серьоги в голові!!!
 
Пропоную пану Тігіпку не навантажувати себе проблемами законодавчого характеру і замість купки законів, провести через Раду один єдиний закон. Приблизно такого змісту: "Все, що придумав Тігіпко, автоматично стає законом і не потребує голосування у Раді, підписання Президентом і опублікування. Воно просто виконується".
 
Ото заживемо!!!
 
Пи.Си.А щоб не мати проблем в Раді візьміть в долю "головномахальщика всія" України Чечетуарія. Тоді покращення наступить "німєдлінна" як і заповів великий Вітянуарій Межигірський - зек, канонізований братками та помазаний сходняком на дерибан держави.
© Дядько бородатий [16.06.2012] | Переглядів: 4113

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook