для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

10 кроків до нової України


10 кроків до нової України
Лейтмотив: Для того, щоб змінити життя в Україні потрібно близько двох років, тобто ці зміни могли вже статися десять разів. Але так як Україна - це країна неадекватних совків, підарасів і хамуватого бидла, ці зміни дещо гальмуються. Але наша партія все виправить!
 
Українська мова
Найперший спосіб змінити ситуацію – почати говорити українською мовою. Це справа одного дня. Але безвольні створіння на це не здатні. Чого ви хочете від депутата, якого спокушають мільйоном? Ви заради протесту навіть на таке не здатні. Коли російськомовний розповідає, що він за єдину мову, він виглядає як патріот, звісно, але шось не дуже послідовний. Вєлікорускім нарєчієм шпрехають і западенські жлоби, але палєвно. Видно, що руская бабушка - фейк. Для росіян (навіть якщо в них розкосі очі) мова – це як релігія. Аналог ісламу. Говориш російською = руцкій. Ми всією партією нещодавно попробували мацу, нормальний такий хліб. Але навіть якщо всі наші партії-сателіти обріжуться, бо люблять мацу, ми не будемо. Бо маца окремо, а пісюн зберегти важніше. Так і Україна, вона важніша.
Пиздіть суржиком. Не зважайте на Фаріонів. Головне, вборцю, не будьте дебілами. До жлоботні цей месидж не дійте, їм тільки по єблу доходить. Але, адеквати, вам не набридло жити в роздвоєному світі з російським шоканням і геканням, но іскрєннєй паддєржкой українскава? ПАШЛІ НАХУЙ, от шо наша партія вам скаже. Три речення тому ми намагалися вас не образити, але ви дебіли. І навіть, якщо вам дійте, по єблу ви вже заслужили.
 
Патріотизм
Ми не кажемо, що в усвідомленні совкоподібних націоналізм = нацизм = патріотизм = «Слава Україні». Із совками все ясно, страшні гени й чорнобильська радіація. Але український патріотизм, він, насправді, дуже специфічний. Звісно, подрочити на Бандеру чи розказати байку про Леніна – це культурна боротьба. Покритикувати далбайоба при владі – це теж годно! На троні – вороги нації. Ми, як опозиційна партія, дамо всім просратися. Утім, тут, карочє, і так ясно. Бандитам - сортіри. Але патріотизм починається з того, що ти, виборцю, своєму сусіду Васі кажеш «Ну ти і підар», а потім, коли дивишся новини, «Усі українці єбанати». І, коли кинув пляшку в траву, без всяких: "Похуй, усі так роблять". Наша партія – патріотична. Бо ви таки єбанати.
 
Плюралізм
Плюралізм у нас совковий. Усім важливо в яких шмотках ходять малолєтки й у який позах лежать коханці однієї статі. Усі одне одного виховують. Пенсіонери й амеби від 10 років отроду діляться багатим досвідом. Те, що навколо бидло або на спортштанах або на лексусах – не так і важливо. Усі не без гріха. Наша партія це змінить. Патріотичне бидло на спортштанах сяде в лексуси, а їхні власники-екс-бандити повернуться в банди й будуть робити кар’єру наново.
 
У Європі нас не ждуть
Ми, перепрошуємо за френч, і так у Європі. Просто її східну частину заселяють жлоби й депутати жлобів. Аби бути в Європі, треба вилікуватися від дебілізму книжками. А НАШО ВОНО НАДА! УЧОБА НЕ ПРИГОДИТЬСЯ. ЛУЧЧЄ КУПЛЮ ПРАВА. УСЕ МОЖНО РІШИТЬ, НАЧАЛЬНІК. Наша партія виступає проти ініціативи, що все можна виправить. Нічого не можна виправить. Об'єбався, нажав не ту педаль - ходи, каліко, пішки. Не можеш запам'ятати сторінку тексту - іди копай траншею. Макакі окуляри не допомогли.
 
Фантазія
Інше додумайте самі. Ми вам не завідуєм так жить.
 

Голосуй за "Пішли ви нахуй".
 
Мітинг 10/07/2012 - 160 грн. Ми платимо! Людям із досвідом - знижка.
Проднабори відправляємо бандероллю - укажіть свою адресу.
Ми знаємо, де й навіщо ви ховаєте заначку - УБЕП виїхав.
 
Номер 10 у виборчих списках. Але, байдуже, ми технічний кандидат.
© terecht1 [16.06.2012] | Переглядів: 3728

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook