для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЧОМ БИ НЕ СОЦІАЛІЗУВАТИ ІНТИМНУ СФЕРУ?


ЧОМ БИ НЕ СОЦІАЛІЗУВАТИ ІНТИМНУ СФЕРУ?
   Чи існують межі законотворчого маразму? Здавалося б, вітчизняний законодавець підняв планку на недосяжну висоту прийняттям актів проти тютюнопаління та обмеження української мови.
 
    Добре, що не знайшла підтримки ініціатива доктора юриспруденції Кармазіна, який намагався заборонити громадянам курити у власному житлі. Придурку на думку не спадає, що закон без механізму контролю – не закон, а папір, на якому він надрукований. Уявляю, як мене знайомлять з санкцією прокурора на обшук моєї квартири, потім прискіпливо вивчають вміст смітника, вилучаючи «вєщьдокі» - недопалки, а далі беруть пробу слини, щоб довести ідентичність «бичків».
 
   Або закон КоКі. Ці хочуть регулювати мовні уподобання мешканців цілих регіонів на власний розсуд, але виключно в інтересах східного сусіда.
 
   Але виявляється, що намаганням втрутитися у приватний простір людини та регулювати спосіб відправлення нею природних потреб  не існує обмежень. Як тут не згадати Левка Троцького з його «в будущєм вся наша жізнь, в том чіслє і інтімная, станєт по-сущєству общєствєнной».
 
Социалисты хотят обязать мужчин мочиться сидя
15.06.2012 10:37
   В Швеции социалисты инициировали принятие закона, который бы запрещал мужчинам справлять нужду стоя.
 
   С такой инициативой выступили депутаты Левой партии из региона Södermanland. Свое предложение социалисты объяснили соображениями гигиены: они утверждают, что мочеиспускание в сидячем положении позволит избежать луж из капель мочи, которые мужчины оставляют после себя в туалетах.
   Кроме того, политики уверены, что справлять нужду сидя более полезно для здоровья — так якобы эффективнее опустошается мочевой пузырь и стимулируется простата.
   Впрочем, ученые готовы с этим поспорить, по крайней мере, что касается гигиены. Профессор Джон Геймел из Университета Луисвилля пояснил, что капли мочи попадают на пол не столько во время самого мочеиспускания, как после «встряхивания» остатков. «В результате, никакой пользы заставлять мужчин сидеть во время опорожнения мочевого пузыря не будет — никто не захочет потом „встряхивать“, оставаясь при этом сидеть на унитазе», — отметил он.
http://cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=137844
 
У будь-якому випадку, маємо дочекатися, як законодавець пропише механізм контролю за виконанням «закону».
© barbudas [15.06.2012] | Переглядів: 2118

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook