пароль
пам’ятати
[uk] ru

Про українське МММ при владі і серед наших людей


Про українське МММ при владі і серед наших людей
Не потрібно називати дурнями тих, хто вкладав гроші в МММ, тому що їх будуть критикувати дурні світового масштабу!
Почну з того, що я уже давно перестав нормально сприймати статті та сюжети, в яких критикують владу. Навіщо тратити свій час і читати/дивитись про ще одного депутата/міністра/etc, який живе на наші гроші, катається на новому мерсі і побудував дачу на чужій землі? Ніби я і так цього кожен день не бачу? Тільки бачу я не міністрів, дуже я маленька людина, щоб вони часто з'явились перед моїми очима, а бачу звичайних людей, назвемо їх десятниками і сотниками. Саме цих десятників (частіше) і сотників (трішки рідше) я бачу кожен день, це мої друзі, це друзі моїх батьків чи батьки моїх друзів. Я бачу, як вони будують будинки на чужій землі, а потім судяться з державою/власником і виграють. Я бачу як вони балотуються у місцеву владу, вносячи в це СВОЇ гроші. Ремонтуючи дахи пристарілих будинків, дороги чи під'їзди і купуючи бігборди та листівки. Він вкладає гроші у своє майбутнє і майбутнє своїх дітей, не ваше і не наших.А ви не бачите, чи не хочете бачити? Ви не бачите, як мати вашого знайомого (чи ваша, не суть) несе хабар декану (десятнику), щоб її дитина залишилась на наступний рік, а потім несе вчителю з права (звичайному члену нашого українського МММ) 200 грн. за те, щоб поставив залік? Вона також вкладає гроші і робить це з повною впевненістю, що так потрібно робити. Тому що вона не хоче, щоб її сина вигнали, вона думає про його майбутнє.. про майбутнє.. в цій піраміді... думає? Думає!
Знаєте, я впевнений, що тут якщо не всі, то точно більша частина також в цій структурі замішані. Я впевнений, серед вас є десятники, можливо навіть і сотники. Є люди, які спонсорують наше суспільне "МММ", я це робив, роблю і напевно буду робити, визнаю. Навіщо цього соромитись, якщо це норма? Норма взяти з собою коробку цукерок і 200 гривень в ЗАГС, щоб поставили зручну годину для заручин. Норма принести 200 доларів у дитсадок, щоб узяли вашу дитину. Норма дати медсестрі гроші, щоб побігала біля вашої бабусі. Так чому ж ви жалієтесь? Що ви хочете від цієї влади, якщо у нашій країні по іншому жити не можливо. Що ви хочете від країни, в якій щоб пробитись у політики міського рівня потрібно 100 000 дол. Хто йому ці гроші дає? Бозя? Ну звичайно ж він їх найшов на вулиці і вирішив змінити цю землю і цих людей. Ой зачекайте, писати не можу, пузо надриваю від сміху.
Знаєте, ми ненавидимо політиків і любимо себе і своїх, але ж це про нас потрібно статті писати, це про нас потрібно ганебні сюжети знімати. Це нам потрібно дорікати і нас потрібно соромити. Але ж ми не будемо, тому що про кого журналісту знімати сюжет? Про себе? Да і не цікаво це нам.
Не буду розводити полеміку, так як потрібно внести свій вклад у нашу суспільну піраміду і дати гроші якомусь там Петровичу, щоб пропустив мій проект, не просто ж так я стільки грошей у нього вбухав? Надіюсь ви все зрозуміли. Дякую.
© Mikhail [15.06.2012] | Переглядів: 1484

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.2/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати