для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янукович виніс вирок Тимошенко по справі Щербаня


Янукович виніс вирок Тимошенко по справі Щербаня
"Злочини, скоєні в різних кримінальних справах, було вчинено за участі Тимошенко. Це не секрет для всього світу – це сталось. Включаючи вбивство Щербаня. Були мотиви", - сказав Віктор Федорич в інтерв'ю агенцї Bloomberg.
 
І після цього воно буде казати, що не має ніякого впливу на судову систему? А само цими словами фактично винесло вирок, давши відповідну вказівку служителям Феміди щодо вердикту у справі. Ну це вже ні в які ворота не лізе! Це ж треба...
 
Були мотиви... Весь світ знає. Весь світ знає, який Янукович українофоб, войовничий антиінтелектуал і плагіатор. Весь світ знає про його судимості та їхні мотиви.
 
Весь світ також знає про панічний, тваринний страх Віктора Федорича перед Майданом, про його нелюбов до свободи слова і зібрань, нетерпимість будь-яких проявів інакомислення і бажання бачити за гратами всю опозицію. Весь світ знає і бачить те, що завдяки Януковичу Україна скочується до Білорусі.
 
Весь світ знає про плазування малоросійського губернатора перед Москвою і його ментальну й генетичну неспроможність вести розмову на рівних з російськими "партнерами".
 
Весь світ знає про кричущий несмак нечуваної  розкоші його Межигір'я. Весь світ знає, як він їздить звідти "на роботу" до Банкової і чого це вартує пересічним киянам. А також про особливості його подорожей країною, які обертаються для громадян стихійним лихом.
 
Весь світ знає про неабияке шанування Віктором Федоричем творчості Анни Ахметової і українського поета Антона Чехова. Весь світ знає, який він "поФФесор" у всіх справах, за які б не брався.
 
Весь світ значе про праву руку Чечетова і про те, яким чином приймаються рішення в парламенті. Бо бачить це кожного разу. Достеменно відомі й мотиви замовників штампованих законопоректів.
 
А ще весь світ знає причини звинувачувальних показів відносно Тимошенко сина вбитого Щербаня. Адже ні для кого не є секретом той "нещасний випадок" на полюванні, після якого одним бізнес-"партнером" Щербаня-молодшого стало менше.  От "мисливець" тепер і виторговує собі волю. Були мотиви? Авжеж! Ще й які!
 
Весь світ знає про те, що таке "все буде Донбас" у кримінальному вимірі і спосіб тамтешніх зшибайголів усувати своїх конкурентів. Весь світ знає про цілі цвинтарі на териконах і скільки та блуждає замордованих душ.
 
А те, що загратована "гарантом" Конституції  Тимошенко, як би хто не ставився до качанівської полонянки, "замовила" Щербаня, знає лише один Віктор Федорич. А тепер і судді, що вершитимуть "правосуддя".
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.  
© spetskor [13.06.2012] | Переглядів: 2991

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/72

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook