для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна vs Швеція; "Беркут" vs "Опозиція"


Україна vs Швеція;
Ці поєдинки відбувалися паралельно один одному. Тільки один показували в прямій трапнсляції щонайменше на всю Європуsmile3, а от другий залишився без належної уваги ac.
 
На шляху декількох десятків людей у вишиванках з національними прапорами України, які прямували до НСК "Олімпійський" завсідчити Megaphone свою непокору українофобському режиму кримінальної тиранії та роздати місцевим жителям й гостям столиці sosвідповідні листівочки, встав777 "Беркут" Cop. Оточив протестувальників і тривалого часу тримав у щільному кільці 25682. До місця події миттєво були підігнані автозаки. "Торжество" демократії відбувалося на очах українців та європейських фанів. При цьому були виставлені заградзагони навколо наметового містечка на Хрещатику.I am malicious
 
Аналогічна акція пройшла напередодні в Польщі. Її організаторами стали активісти української діаспори. Захід відбувся без найменших проблем. Все було мирно і спокійно I here. Що називається, відчуй різницю між демократіями по-польськи і по-... ні, не хочу писати "-українськи". Адже це антиукраїнський режим, який немає до української ментальності й держави жодного стосунку, окрім того, що тимчасово утримує її територію в окупації.
 
Футбольні Чемпіонати Світу та Європи Football є найочікуванішими мною спортивними подіями. Вони для мене важливіші за олімпіади. Дуже радію Cheerfully наближенню першостей, живу ними під час їхнього проведення, а потім тривалого часу "відхожу", жаліючи з приводу закінчення свята cray. Подібно наркозалежному, мучаюсь потім в ломках не в силах подолати закінчення дії потужної дози футбольного допінгу. І так триває до початку національної першості, а потім і єврокубків.
 
Так от на відміну від інших чемпіонатів Європи, цьогорічний турнір, не викликав в мене жодних особливих емоцій I do not know. Не так очікував як попередні, не так переймаюся його перебігом. Все затьмарив цей клятий Бандюкович, який пересрав зіпсував все, що можна. Всю європейську перспективу похєрив. The big rageАдже ЄВРО-2012 мало стати визначною подією, яка б ознаменуавла просування України до ЄС, зближення країни з євроспільнотою, підтвердила нашу історичну європейськість, вивівши на фінішну пряму до Євросоюзу. Та де там.... Все через цього олігофренічного урку пішло шкереберть.
 
Звісно, я радію успіху збірної України Perfectly, тим більше, що, чесно кажучи, навіть близько не сподівався на подібний "тріумф волі", але в душі так і лишається сумний осад. Бо не відчуваю себе господарем ЄВРО. Адже сама Україна перестала бути господинею у власній хаті, хазяйкою своєї території і життя. Тому це Євро для мне більше схоже на серію "матчів смерті" київських футболістів зі збірною Вермахту під час німецької окупації.
 
Втішає лише єдине. Будь-якій окупації неодмінно приходить кінець . Як тут не згадати наше "помаранчеве": "звільнили від німецьких, звільнимо й від "донецьких". t2443 Останнє слово, зрозуміло, вживається тут виключно як характеристика організованого фінансово-політичного угрупування і не містить навіть натяку на якусь неприязнь до жителів краю, які страждають від режиму "адідасів" не менше за наддніпрянців чи галичан friends.
 
Олексій Мазур,ukr
Дніпропетровськ.
© spetskor [12.06.2012] | Переглядів: 2702

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.1/54

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook