пароль
пам’ятати
[uk] ru

ПРибульці.


ПРибульці.
Читаю я вас, хлопці й дівчата, і дивуюсь. Які ви всі наївні. Невже ви не розумієте, що відбувається в Україні?!
Чи вам знайомі такі слова: палеовізіт, палеоконтакт, візітьори, кріптозоологія?
 
Адже нами рулюють погані ПРибульці!!! Вони найстрашніші вороги хороших прибульців, а також  Контактьорів, особливо Контактьорок.
 
Спитаєте, звідки я про це знаю? Дуже просто. Про це мені розповіла сім’я з  Рівненщини в купе поїзда (його номер, а також номери вагону та купе не скажу – це таємниця).
 
Отже, все по-порядку.
 
Цю сімейну пару разом з донькою викрали хороші прибульці. Забрали тимчасово в свій світ, робили з ними всіляки експерименти та тести, а потім за допомогою невідомого пристрою з різнокольоровими індикаторами, що блимали, записали прямо у мозок інформацію про те, що чекає Україну в недалекому майбутньому.
 
Не повірити сімейній парі не можна ніяк. Бо розповідали вони про такі подробиці, які вигадати неможливо.
 
На планеті третьої зірки жінка сильно приревнувала свого чоловіка до представниці позаземного розуму, яка була геть гола й безволоса та пропонувала йому свінг (що це таке – я не спитав). Віід тих ревнощів у нього залишився характерний бланж під оком. Ще одним доказом є те, що вони отримали від зелених чоловічків іпотечний кредит для придбання соціального житла майбутнього (документи бачив – як справжні, з водяними знаками), а також пачку 1000-гривнєвих купюр, які, за прогнозами інопланетного розуму мають надійти в обіг після Євро-2012.
 
Чоловік у купе всю дорогу пив коньяк «три зірки» і співав «Свєтит незнакомая звєзда», а маленька донька Ванесса малювала китайськими фломастерами у альбомі Стоунхендж, Китайську стіну, Єгиптянські піраміди, та чомусь ще будівлю Верховної Ради. Жінка хитала вертикально головою під гуркіт колес і казала: «Всьо будєт хорошо, всьо будет хорошо!»
 
Ми розмовляли майже всю ніч. Вранці ми були в Києві – мені треба виходити. Їм – на Харків. Чоловік подивився на мене стомленими очима, потиснув руку і сказав: «Передайте нашим – все буде добре!»  Пошепки додав: «У нас місія… Ми до Контактьорші…Тс-с!». Жінка теж подивилась на мене: «Всьо будєт хорошо…».  Дівчинка спала. Вони поїхали.
 
Такі гарні люди. Як їм пощастило – побачили хороших прибульців!
 
З їх дозволу викладаю все, як воно є в дійсності.
 
Отже керують нами погані ПРибульці. Вони мають страшну зброю – демотіватори, шпалери-самоклєйкі, програми покращення, стабілізатори, аналітичні ваги, гороскопи, друкувальні верстати…
 
Головний ПРибулець (це його псевдонім, реально він ПРишелец!) має величезний бункер та стартовий майданчик для космольота. У бункері він зранку до ночі передивляється фільми-ужастіки тіпа «Планета Мавп» та відправляє СМС-доповіді про свої здобутки на гігантський циліндричний космольот-матку, що висить на орбіті зі зворотнього боку Місяця.
 
В зв’язку з тим, що прямого зв'язку з циліндром нема, ПРибульці вимушені будувати потужні приймально-передавальні  станції, які працюють з використанням сигналів, відзеркалених від астероїдного поясу. З цією метою ПРибульці вирішили використати стадіони, що спроектовані як багатофункціональні споруди - не тільки як футбольні арени до Євро-2012, а ще як гігантські радіотелескопи для зв’язку з маткою.
 
Крім Головного Прибульця є ще багато поганих Прибульців. Вони періодично збираються у приміщенні з куполом, який також відіграє роль дзеркальної антени на кшталт телевізійної супутникової, тільки розвернутої до гори дригом. Купол передає думки та слова ПРибульців у підземне царство до Вельзевула,  звідки вони отримують інструкції щодо впровадження законів, які гарантують зворотній відлік теорії Дарвіна.
 
Таким чином організовано канал зв’язку між бункером, радіотелескопами, куполом, маткою та підземним царством.
 
ПРибульцям протистоять так звані пересічні, а також невелика кількість контактьорів. Протистояння пересічних з ПРибульцями дуже неефективне, бо відбувається в різних просторових континуумах. Адже пересічні не мають доступу  ні до бункеру, ні тим більше до куполу. Лише на декілька годин вони можуть потрапити до радіотелескопів, і то в той час, коли ті працюють в режимі арени. Вільний доступ пересічні мають лише в підземне царство.
 
Деякі пересічні теоретично можуть попасти під купол. Для цього треба мати те, що мають прибульці, або хоча деякі контактьори. Якщо цього нема, то лише надія на харизму або на те, що  хтось з контактьорів або сяде, або ляже.
 
Контактьор – слаба істота. Його ПРибульці можуть повезти на екскурсію, показати кіно про те, як добре на зворотній стороні Місяця, можуть навіть стерти пам’ять з мозку  – після цього контактьор вже вважає себе ПРибульцем.
 
Двох головних контактьорів ПРибульці ізолювали.
Спитаєте – навіщо? Хто дав команду?
 
Пояснюю коротко.
 
Це була операція, яку розробили навіть не Головний ПРибулець, а Наиглавнейшие Пришельцы. Їх два. Невже ви досі не зрозуміли літеро-смислового зв’язку між Млечным Путем, Большой Медведицей та Наиглавнейшими Пришельцами, яких два, і які  керують нашим Головним ПРибульцем?
 
Вам потрібні докази? Ось вони.  Ще в 2009 році в результаті спільних досліджень ПРибульців та Пришельцев спеціальні наукові, та й не тільки наукові установи, з’ясували, що зачіска Головної Контактьорки являє собою найсучаснішу тороїдальну адаптивну широкосмугову антенну, а не просто косу, складену в бублік. Саме її Контактьорка зухвало використовувала  для зв’язку з хорошими прибульцями, що базуються на планеті біля третьої зірки, про яку мені розповідала в купе поїзду сімейна пара.
 
Саме заради запобігання отримання інструкцій від хороших прибульців Головну Контактьорку було запроторено в ізольоване приміщення з вимогою змінення форми бублікоподібної антени на просту лінійну. Їм це вдалося. Тому сигнали зараз дуже слабкі, лише невелика кількість контрактерів та пересічних чують їх. Тим більше, що проходження сигналів у літні місяці дуже погане, ще додаються потужні завади, що їх випромінюють радіотелескопічні арени та зони біля них. Але все ж таки деякі сигнали доходять до планети біля третьої зірки.  Про це мені розказала сімейна пара в купе.
 
Спитаєте, а на що їм здався Контактьор, що сидить у СІЗО?
 
І це зрозуміло. Адже він намагався облаштувати центр зв’язку з хорошими прибульцями, для чого позачергово надав начебто житлове приміщення своєму поплічнику, який видавав з себе простого водія. Але центр зв’язку погані ПРибульці захопили, а заколотника ізолювали. Проте він не здається. Всі ці півтора роки він наповнює свій мозок інформацією, прочитавши вже майже 150 книжок, а це більше, ніж прочитали за все життя всі погані ПРибульці разом.
 
Між ним, запротореною у ЖД-лікарню Контактьоркою та хорошими прибульцями все ж таки існує ослаблене металевими огорожами турбулентне інформаційне поле. Його підримує виснажений електорат, у якого майже сіли акумулятори, а також група контактьорів та тих, хто ними хоче бути.
 
Отаке.
 
Все буде добре... Всьо будєт хорошо…
 
Якщо Головний Хороший Прибулець згадає про нас через 2012 років. А для цього і ми його маємо згадати. Навіть ті, хто не вірять у розповідь сімейної пари. Так, на всяк випадок.
 
У нас місія…
http://www.youtube.com/watch?v=HKAAMZnRUCw
© Аргум [10.06.2012] | Переглядів: 3050

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати