для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

І шо його з цим робити? Роздуми РУХІВЦЯ шахида


І шо його з цим робити? Роздуми РУХІВЦЯ шахида
Вчора я коротенько переповів про свої враження від поїздки в Київ на мовний "пратєст апазіції". Отримав багатенько відгуків, тому постараюсь дати вичерпну відповідь.
Що було до того. А до того, я з1985 року так захопився горбачовською перестройкою (не будучи капеесесівцем!) що почав активно сунути свого носа(Concert) в різні громадські справи. З дня оприлюднення програми (а це березень 1989) -  РУХ. Делегат його перших трьох з'їздів. Був (думаю про себе - не пасивним) учасником всіх знакових зібрань і мітингів в Києві кінця 80-х початку 90-х. А ще неодноразово в Москві, Вільнюсі. Одним словом - не сидів осторонь. Після Майдану відгукнувся на заклик Ющенка (ми тут таке затіваємо! Підсоби!). Три роки в райдержадміністрації очолював відділ взаємодії з правоохоронними органами. Коли побачив що бандити не в тюрмах, корупція і наркоманія процвітає і заохочується, що з цього ющенківського роя не вийде ні ... чого - пішов(на початку 2008! а не після приходу до влади янука) у відставку. Чотири роки не мав роботи. Місяць назад влаштувався на ферму слюсарем доїльної установки.  Працюю через день, з 5.30 до 23 години. 4 червня зателефонував знайомий і запропонував з'їздити на мітинг. Перед цим чув від "апазіції" що вони дадуть рішучий бій двуязичним тому і вирішив їхати. Як же вони без мене! Що було далі я вже розповів.
А тепер мої "роздумаси" на тему "Що робити?".
Я не люблю збоченців. Вважаю що жінку можна споглядати, бажати, любити, кохати. В крайньому (вульгарному) випадку її можна просто виї...ти. Але коли після ЦЬОГО жінку лупцюють, викидають на смітник і палять, то я таким мужчинам зразу ж відривав би "фаберже". А вже потім віддавав би в руки самого справедливого судді України Пшонки Вовки Кірєєвича. І хай торжествує справедливість.
Коли я приїхав в Київ то треба було проїхати на метро. Квиток 2 гривні. А у мене всього 5! Ладен був пішки бігти до того Арсеналу. А тут читаю http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/7/6966147/, як ці гопники будуть гамати малинку за 672 грн/кг. Нормальна реакція нормальної людини: Сказати - "Щоб вас порозпирало!". Прийти на їхню "воровську маліну" і повиривати їм кадики!  Бо тільки збоченці можуть так жирувати і біситись за ДЕРЖАВНИЙ (тобто - наш) кошт! І воно падло буде щось патякати про "справедливість є..."?!?
Он в Дніпропетровську мабуть вже є справедливість - піймали терористів. Я, як і Дмитро Корчинський, не люблю тероризм і терористів. Добре що нашому новому кагебешнику вдалось виманити тих підривників урн до банкоматів. І поки вони клацали по 20 тищ в свої чорні мішки їх накрили. А якби то були багаті терористи і вони окопались десь в Межиріччі. Наставили всіляких загорож, відеоспостережень, охорона в чорному тощо. То я хочу спитати фахівців (а такі є серед колективу ДД): А чи не можна було б піднести туди якогось міномета. "Пріцел 15, трубка 120", бац-бац і в дамках(як казав колись герой "Весілля в Малинівці"). Це ж не треба кудись прориватись і штурмувати. Чи я помиляюсь?
А що робити? Був би я Березовським то може організував би Майдан-3 або революцію жоржин. А був би Обамою то заслав би в Межигір'я, Кончу-Заспу та на Печерські пагорби спецназ "А-ля прівєт Усама". Що я можу радити з пустою кишенею?
Хіба щоб хто позвав мене коли ПОЧНЕТЬСЯ. Тільки не на такі "пратєсти" і не з такою "апазіцією" як було 5 червня.
Чи боюся? Зараз, клацаючи букви на клавіатурі - НІ! Не знаю що буду казати коли прийдуть орли Калініна і зажмуть залишки моєї чоловічої сили дверима. Але терпіти таких малиноїдів-збоченців вважаю найбільшим гріхом. І не мрію сам жерти ту малину чи щоб її уплітав черговий лідер. ДОСИТЬ! З цим щось треба робити...
Слава українській Україні!
© РУХІВЕЦЬ шахид [08.06.2012] | Переглядів: 2651

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook