для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Скромна ІМХА про "пратєсти" дядька з колгоспу "30 лєт без урожаю"


Скромна ІМХА про
І я там був (ні пива ні меду не скуштував - понюхав газу)...
По дорозі в Київ згадалось як добирався на подібні мітинги ще 23 роки тому. Та коли ж воно скінчиться? В автобусі з 18 пасажирів душ 5 їдуть за ідею. Інші або Київ побачити або по рознарядці (таке моє враження). І цих насилу нашкребли по "апазіційних" партосередках. Добрались без пригод. Вразила повна відсутність координації дій. Я, згадав буремні події кінця 80-х і повів групу до верховної ради. Зі сторони "Арсенальної" дорогу перекрила міліція і щити, за якими біснувались регіонали. Обійшли квартал по Інститутській.  Вулицю Грушевського ДАІ не перекрили, водії їхали і змушені були розвертатись всупереч всім правилам. Їх тут же зупиняли (вибірково) служителі жезла. Тут від когось (не я ж координатор групи!) отримали завдання взяти на Європейській площі прапори Об'єднаної опозиції. Давали 25 штук, взяли 15. Та і ті тримати було нікому. Народ вже розбігся. Топтались навпроти Кабміну. Ніякої інформації, нічого не чути. Поплентався до верховної ради. На помості діджеїв Олесь Доній. Ну зовсім не схожий на того рубаку з 90-х. Та й більшість виступаючих нагадувала істеричок. Особливо ТОЙ керівник "апазіції" круглопикий, неголений і схожий (вибачте) на мамину(як у нас кажуть) пісю! Ну хоч би хтось із фізіономістів з ним попрацював! Особливо приємно вразила Ірена Карпа. Повіяло бойовим духом. Інші перетирали заяложені фрази. Вже збирався йти до своїх аж тут "двіжуха". З парку від ВР попер "беркут". І чогось така злість взяла. Та й..вашу м..! Що ж це робиться? Ми стоїмо, шмарклі жуємо - "тіпа" протестуємо. А нас гнати! Кинувся в гущу подій. Майже зразу зломав прапора об ... Остався коротенький держак. Але і він знадобився. Згори, по сходах напирали курсанти. Трішки поштовхались, здерли шолома з одного. Хотів взяти на сувенір, але якийсь тип (а при перегляді фото і відео побачив повно таких специфічних особин) видер його і віддав беркутівцю. Ті напирали. Довелось ставати спиною до них і опиратись. А вже інші відчайдухи перли мною і ще кількома хлопцями як бульдозером. Розпорошили газ. Трохи паніки а потім з новою силою кинулись на "беркут". Витіснили їх по сходах нагору і далі в парк. Там і зупинились. А будеш на клямку сцяти?!? Подумалось: Було б нас із сотня з отих котрі на "тілівізорах" крутять бойові гопаки шароварами, махають шаблюками та б'ють цеглу об голови.  литвин з гопниками барикадувався б в нужнику! Не бачив я в очах "беркуту" бажання стояти за них насмерть. Но ми не такі! Ми конструктивна "апазіція"!
На цьому для мене все і скінчилось. Почув що закон вже прийняли. Пішов шукати своїх. А вони вже прапори поздавали. Мені обломок держака подарували! Бачив Ар'єва, Куликова інших дупутатів. Прошмигнули мимо. А очі як у злодюжки-початківця маякують. Ганьба! Зібраний і звезений не за ідею і не за велінням серця народ розходився. Разом з тим бачив і кількох бійців: і ветеранів 90-х і молодих. Їх зразу вичисляв. Як в тому епізоді з фільму "Холодне літо 53-го", коли зустрілись в парку два колишніх зека та прикурили разом.
Висновки (мої!):
1.В черговий раз прос... Україну.
2.Основна заслуга в цьому керівництва т.зв. "апазіції". Жоден не спромігся на вчинок!
3.Ці, "наші" дупутати як подуріли! Пруться на всі телешоу і як мантру повторюють: "Вибєрі мєня! Без мене тобі гаплик!" Та, кажучи словами Петра Бампера, кому ви на х... потрібні?!? Чим ви кращі команди гопників? Наголошую на слові команда. А "наші" - той в тин той в ворота! "дурДОМ-2012".  Ми за них топтали ноги, дерли горлянки, не спали на виборах і маємо. Вгодовані пики, пристойні зарплати-пільки, керівні посади в комітетах. Не муляє, суки?!? Це я знову за них маю "галасувати"?
4.З такою елітою як в анекдоті про дитину: Краще зробити нову чим таку лікувати!
5.Після "пратєсту" 5.06.2012 НЕ БАЧУ іншого шляху для цієї країни як через повстання. І не треба звозити тисячі "простимульованих". Достатньо кілька сотень належним чином оснащених. Я добре бачу і пам'ятаю куди кожен раз заводили нас всілякі компроміси-домовленості-круглі столи. ДОСИТЬ! Де той поводир з гаслом: За мною! А не замість чи попереду мене...
6."Опік" газом пройшов до ранку. Натовчена спина ще дає знати.
Післяслова: Описав ВЛАСНІ враження і бачення. В інших публікаціях знайшов купу підтверджень моїх здогадок і побоювань. "Ганьба КПСС! Геть московського попа! Україні волю!"
Слава Україні! Героям слава!
© РУХІВЕЦЬ шахид [07.06.2012] | Переглядів: 2951

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook