пароль
пам’ятати
[uk] ru

Післямова


Післямова

 
   Ухвалений в першому читанні закон. Погано це або добре. Дуже погано. Можно було цьому  протистояти? Теоретично можливо, але ж не схотіли. Чому не схотіли? Незрозуміло. Після вдалого виступу, коли переляканий Литвинов закрив засідання, лідери опозиції радісно і переможно виблискуючи очима, віщали, що вони блокуватимуть парламент цілий місяць, щоб була можливість достроково розпустити парламент.
 
  Але мабуть, шкурницькі інтереси частини депутатів від опозиції, які знають, що не потраплять до наступного парламенту, перемогли, і вони повністю здалися, для них мабуть синиця в руці(ще півроку побути депутатом) або, журавель у вигляді України, виявився сильніший.  Що, у них не було можливості завітати за декілька днів до початку сесійного тижня до парламенту і заблокувати його, вивівши там з ладу все, що можливо.
 
  А це ж елементарно, будучи наодинці в залі, маючи доступ до електрощитової, вмикнути досить потужні перемички, і згорає уся проводка у залі, на відновлення якої треба приблизно місяць,  далі, заткнути каналізаційні виходи з тувлетів цементом, таким, що схоплюється у воді,  який зруйнує систему виведенням стоків з будівлі, виведе його надовго з єксплуатації.
 
Була така можливість, але вони, або  перекуплені, або здрейфили, або звичайно, морально не готові до боротьби. Опозиція зазнала оглушливу поразку, це не рахуючи те, що риги собі таким чином добирають декілька відсотків, а опозиція, ті ж відсотки втрачає, але це не головне. Головне те, що риіги цім законом бажають, вони бажають щоб взагалі не було перегонів.
 
  Дуже багато мешканців  заходу України закликає до озброєних зіткнень. Це і є головна мета ригів. І це грає на руку ригам.  Маючи примарну перевагу в виборчих перегонах, і не маючи вже можливості змінити закон про вибори, ригі взагалі хочуть відмінити їх. Досить зробити декілька пострілів з політичною підосновою, і Бандюкович, з вираженням справедливого обурення на його тупій пиці, щоб запобігти безладам, оголошує воєнний стан, при  якому ніякі вибори  не є можливі, і вони консервують статус кво на невизначений час. А в той час, Конституційна асамблея створить таку конституцію, при якій цьому Бандюковичу віділлють корону і назвуть його Променистий Ясновельможний Цар Віктор  I.
 
  Що робити? На моє разуміння, ні в якому разі не давати їм приводу для введення надзвичайного стану і не піддаватися на провокації. Стиснути зуби, терпіти, але тільки до виборів. Якщо нам не вдасться перемогти, то я дуже прошу, не стримувати душі чарівні пориви. Давити ригів де тільки можливо, будь-яким засібом, ведучим до перемоги.
 
  Як результат цього народного повстання, усі депутати і опозиційні і провладні, самі втечуть, знявши з себе усі повноваження, аби врятувати свою шкуру, залишаться тільки ті, кого ми залишимо, і може бути нарешті виберемо парламент для народу, а не для людей.
 
Який я романтик і мрійник.
© Tutanhamon [06.06.2012] | Переглядів: 1637

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.1/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати