для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пацани


Пацани
      Я людина емоційна. Не можу швидко реагувати на новини, мені їх треба спочатку якось перетравити, чи що. З'являються якісь емоції, а вже потім я щось пишу. От, наприклад, зараз я гарно розумію, що відчуває людина,яка вже втомилася йти довжелезним темним тонелем, але щойно побачила десь попереду поки ще примарне світло.
  
   Щасливий признатися, що цим ось безподобним відчуттям я завдячую вельмишановному Президентові, що мужньо відбиває усі ворожі наскоки та веде нашу країну до загального благополуччя, Прем'єр-міністрові, що, не випускаючи лопати з натруджених рук, борючись із різноманітними кровосісами, витягує українську економіку з хижих лап кризи. Не можу пропустити скромних та мужніх героїв нашого часу: рядових бійців славетної Партії Регіонів. Це вони своїми невтомними трудами наближають для усіх нас цей світлий день, коли усі ми, від малого до великого, прокинемося багатими.
 
   Чув я, панове регіонали, що ваш прем'єр Азаров заявив про світло у кінці тунелю економічної кризи. Ой, пане Азаров, ну й зір же у Вас! Сказати по правді, я, мабуть, поки що утримаюсь від овацій. Тут справа ось у чому: для себе коханого я не бачу ніякого покращення. Навіть під мікроскопом.
 
   Чесно зізнаюся: в економічній науці я- повний профан. Такі речі, як там "макроекономічні показники", для мене- навіть не китайська, а марсіанська грамота, а, може, ще гірше. Але, шановні! Не забувайте, що я й не лізу до керівництва країною! А у вашої гоп- компанії усе якось через отой корисний, для ока приємний та незаслужено ображений орган. Ну, ви в курсі, через який думаєте, через той і виходить.
 
   Колись ваша "команда професіоналів" корчила із себе, ні фіга собі, "тіньовий уряд". Тоді у вас була така, пам'ятаю, товстенька книжка, де у вас були "всє ходи запісани". І з економікою ви тоді язиком раз-два- і в дамки. Навіть після того, як клята Юлька забацала всесвітню кризу, ви казали, що це вам льогко, прямо, як два пальці об асфальт. "Ми зробимо",- казали ви. Ну й що? "Ой, ціна за газ зависока!". А що, ви, шановні, цього не враховували?! Ви що, багатіли думкою, як хрестоматійний дурень? Значить, НІЯКОЇ програми ви НЕ МАЛИ, просто, за всталеною блатною традицією, розвели лохів. Трошечки. На державу. Егей, лохи! Я вже чую мурмотіння: а хто ж знав... Багато хто знав, будь-хто, у кого мізків більш ніж у паровоза! Да Господь з вами, убогі, мова не про вас. Мова ось про них, про тих, кого ви попросили тут трішечки покерувати.
 
   Пробачте, Хведоровичу та Яновичу, я тут трохи відволікся. Так от. Після того, як ви профукали Харківські угоди, вже тоді за Юлькиною статтею вам треба було впаяти по сім років розстрілу кожному, при чому, кожен день. Тобто, відстрелили вам шматочок чого-небуть (як ви-шматочки суверенітету), потім- реанімація там, лікарня... А зранку, повтор програми. І так- сім років, або до повного сказу.
 
   Гарно у вас виходить! Спочатку- обіцянки. При чому так, ніби вже усе зробили та й забули. Потім- тихий пшик. Потім... "а ми недоврахували". Бодай вас мама недорахувала! З пенсіями також:"да ми це льогко! Да он Бібіпко- економіст від Бога, народився з калькулятором в зубах та з доларом у дупі!" А потім у виконанні того ж Бібіпка чуємо арію Му-Му з одноіменної опери українського поета Толстого (не того, що Олексій, а того, що Лев): а хто ж знав, що пенсіонерів в Україні забагато... Ну хай би вже Янич та ще душ з двісті. А то он розплодилися...
 
   Та, власне, обіцяти можна усе. Он Хведоровичу навіть суд дозволив. Тринди- не хочу! Тепер ще он Євро. Це ж скільки бабла!!! А для лохів- будь ласка: великий Хюндай. Сідаєш на нього, та відчуваєш себе клятим буржуа десь там в Європі. Правда, якщо дружина рознюхає, почім там квитки- обізве ідіотом та об'явить безстроковий лежачий страйк. Так що й за це спасибі вам у шапочку.
 
   А тут, читаю, ваш отой пшоняний прокурор лякає їжака голою дупою. Каже, що усе будівництво, що під Євро, перевірить на предмет законності. Ой, як страшно! Для лохів. Навіть у радянські часи, коли мистецтво "піліть бюджет" було у зародковому стані, кошторис будівництва Останкінської телевежі було перевищено в чотири рази. Во! А хто сів? Да ніхто: ордени та премії отримали. А зараз... не смішіть: свої своїх перевірятимуть. Хоча, може й треба показати, що Хведорович хазяїн справедливий, та суворий. Ну, для лохторату. Значить, вже когось з немаленьких холопів наказано взірцево- показово посадити.
 
   Судячи з усього, великих грошей іноземні вболівальники не привезуть. Та ви ж і тут відмажетеся: це усе клята Юлька винувата, а ми планували та розраховували на більше, тобто звично багатіли думкою. Це я про країну. Ваші особисті кишені, та й ваших наближених, від бабла мало не тріщать. Та про це- іншого разу. Та й статки ваші- клопіт не мій, а прокуратури. Ага, до речі. Я не вірю, що підземна місткість для води на глибині 100 метрів робилася задля ТИМЧАСОВОГО табору болільників. Я не вірю, що для забезпечення того ж табору електрикою потрібні два кабелі завтовшки з мою руку. Це більш підходить для великого розважального центру, причому з електроопаленням взимку. Це, мабуть, задумувалося так: бабки бюджетні, але ж пацан старався... Хай вже орендує років на 49...
 
   В нормальній, а не блатній російській мові слово "пацан" (воно ж "подсан", брусок, що підкладають під вантаж при транспортуванні волоком) означає "помічник". Помічник дорослої людини, чоловіка. Якщо ви так і загальмували в розвитку на пацанячому рівні, значить ніякого права керувати державою у вас нема. По причині вашого хронічного малолітства. Бо ви так і залишилися назавжди:неосвіченими, нерозумними, жадібними, аморальними недорослями.
© Саня электрик [03.06.2012] | Переглядів: 4795

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.9/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook