для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЗЛОЧИННА ДЕРЖАВНА СХЕМА БУДІВНИЦТВА «ДОСТУПНОГО ЖИТЛА»


ЗЛОЧИННА ДЕРЖАВНА СХЕМА БУДІВНИЦТВА «ДОСТУПНОГО ЖИТЛА»
ЗЛОЧИННА ДЕРЖАВНА СХЕМА БУДІВНИЦТВА «ДОСТУПНОГО ЖИТЛА»
під дахом Держфонду сприяння молодіжному будівництву на безкоштовно переданій землі Ужгородського Національного Університету
Читати:  http://proza.ru/2012/06/01/884
   В 2007 році керівництво Ужгородського Національного університету безкоштовно виділило 2,7171 га університетської землі для будівництва 5 будинків забудовнику – ТзОВ «Житловий комплекс Ужгородського Національного університету». Як проводився відбір на виконання будівельних робіт, або чому саме цьому забудовнику виділена земельна ділянка?
    Відповідь проста  – забудовником  є Суран Володимир Григорович (лікар по спеціальності)  - чоловік голови профкому УжНУ  і  одночасно директора житлово-будівельного кооперативу «АкадеммістечкоУжНУ»  Тамари Іванівни Суран.
  Для більш «успішного обдирання» викладачів університету при покупці новозбудованих квартир  вказані «меценати» задіяли Закарпатське регіональне управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» під керівництвом Галини Петрівни Дудчук, в якої успішно працює юрисконсультом  Суран Антоніна Володимирівна (донька забудовника та голови ЖБК).
   Українська держава на підставі Постанови КМУ № 509 від 9.06.2010 року встановила граничну вартість 1 квадратного метра загальної площі доступного житла. У Закарпатській області вона повинна складати  4290 грн.  Але директор  Закарпатського регіонального управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»  Галина Петрівна Дудчук спільно із Суранами  придумали нову ціну – 6507 гривень 03 коп. за 1 квадратний метр  загальної площі доступного житла. Чому 6507 грн. 03 коп., а не 7 тисяч або 15 тисяч за 1 квадратний метр загальної площі житла - вказані посадові особи пояснити не хочуть!  
      Різниця в 2217 гривень 03 коп. за 1 квадратний метр  загальної площі доступного житла є корупційним прибутком директора фонду Г.П.Дудчук, родини  забудовників та їх злочинних київських покровителів. За цією злочинною схемою збудовано два будинки (30 квартир) і по плану повинні бути побудовані ще три п’ятнадцятиквартирні будинки.  Для фінансування будівництва задіяний АТ «Державний ощадний банк України»,  але надходженням коштів державної підтримки громадянам на відкритий на їхні реквізити розрахунковий рахунок для покупки квартири в протизаконний спосіб «розпоряджається» директор фонду Дудчук Г.П. Для прикладу, 30% державна підтримка розміром 100669 гривень з вересня 2011 року знаходилась на моєму розрахунковому рахунку до 12 січня 2012 року, а після цього, порушивши закон та «поділивши відсотки з банкірами», Дудчук Г.П. не заплатила кошти забудовнику «доступного житла»,  а спрямувала ці гроші  по новій корупційній схемі.
        Договори (угоди), які від імені держави укладає   директор  Закарпатського регіонального управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву»  Галина Петрівна Дудчук, не відповідають вимогам чинного законодавства і мають незрозумілу назву та приховані схеми обдурювання покупців житла й  нескінченну схему комбінацій по збільшенню ціни квартир. Для прикладу надаю саму назву договору «Договір № 4 про обслуговування коштів для будівництва (придбання) доступного житла. Остаточний розрахунок за квартиру здійснюється шляхом укладання додаткового договору до цього договору». Скільки додаткових договорів потрібно укласти в перспективі для того, щоби придбати квартиру, пані Дудчук Г.П. пояснити не може, оскільки  загальна площа квартири визначається за даними БТІ (інвентаризаційної справи), а ці розміри не співпадають із проектно-кошторисною документацією!
Правоохоронні органи у вказаному трикутнику «меценатів-забудовників»  на моє офіційне звернення від 5 лютого 2012 року до цього часу не можуть побачити ознак  та складу злочину. І Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіонбуд України)  «прикриває» злочинну діяльність  Закарпатського регіонального управління Державної спеціалізованої установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», а тому  з приводу вищевказаних зловживань та порушень законодавства я звернувся до суду.      
Чому викладачі УжНУ не можуть  придбати  у вказаних «меценатів» квартири? Скільки часу потрібно для завершення будівництва всіх 5 будинків? Чому на університетській землі найдорожча ціна 1 квадратного  метра доступного житла в м. Ужгороді та в усій Закарпатській області?  Хто і яким чином проведе розподіл між жителями 5 будинків університетської земельної ділянки розміром 2,7171 га? По якій ціні будуть продані цокольні приміщення 5 будинків і хто стане власниками аптек, барів та магазинів в цих приміщеннях? Все це  – важлива і цікава ділянка роботи для правоохоронних органів і журналістів! У викладачів університету з цього приводу є багато цікавої інформації, а тому просимо надавати  її  з метою наведення ладу та справедливості в нашому, а не чужому, навчальному закладі.  
Цікавими є «Правила внутрішнього господарського розпорядку житлово-будівельного кооперативу «Академмістечко УжНУ». Цікаво й те,  чому не реагує і не вживає законом передбачених заходів  Державна інспекція архітектурного та будівельного контролю в Закарпатській області  згідно з  виданим дозволом № 2041 від 21.11.2008 року по порушеннях будівництва згідно з дозволом Ужгородської міськради № 340 від 13.06.2007 року по договору з УжНУ суперфіції  земельної ділянки на 2,7171 га від 13.11.2007 року?  
Президент України 9 травня 2012 року пообіцяв народу Україну не на словах, а на ділі боротись із корупцією. В такому випадку, скільки часу потрібно для того, щоби вказаний трикутник «меценатів-забудовників» та в цілому злочинна і корумпована загальнодержавна схема сприяння молодіжному житловому будівництву була  ліквідована, а в Українській державі виконувались Постанови КМУ та чинне законодавство?
© temnov1950 [01.06.2012] | Переглядів: 3922
Мітки: #Пшонка 

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.1/14

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook