для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що нас чекає, якщо законопроект про мову Колісніченка буде прийнятий....


Що нас чекає, якщо законопроект про мову Колісніченка буде прийнятий....
Отже! Сьогодні о 10 годині Рагуліонали будуть все ж таки  намагатися прийняти закон про мови…  
Дехто з Вас вже пісяється кип’ятком про другу державну російську…Я розумію вас. Я не буду зараз писати про те, що й як й чому я незгоден з вами… Тим паче я також розумію, що більшість росіян в Україні просто не можуть вивчити українську мову, яка на 70 відсотків має спільні слова з російською, бо воно їм не дано... Тому вони відстоюють право на російську, щоб мати офіційне виправдання своїй нездатності засвоювати інші мови, тим паче мови країни в якій живуть.. Але давайте я трошки поясню, що  ж таке цей мовний законопроект Колісніченка-Кідалова… Щоб ви всі просто уявили, що це буде…  
Отже, як вже й казали раніше, цей закон зовсім не про російську як другу мову в країні. Той,хто читав та зрозумів всі хитрощі законопроекту, знає, що Колісніченко хоче запровадити початок руйнації держави як такої. Адже законопроект передбачає в кожному регіоні мову тієї нацменшості, що окупувало землю Русі через розділ земель між державами-сусідами, як другу державну (регіональну)  
 
Тобто як приклад уявляємо:  
в Закарпатті регіональною мовою за законом цим буде угорська адже там живуть угорці, які в свій час шляхом розстрілів в 1939 році мали можливість осісти на тій землі й навіть досі тепер створюють організації за кордоном й в нас та виступають за «незалежність» Карпатської Русі, та відокремлення її від України. На Буковині живуть  Румуни, тому за законопроектом Румуни теж будуть мати право вимагати ввести на Буковині румунську мову на рівень державної.    
В цей же час в Галичині під всю цю дудку активізуються наприклад залишки поляків, та за законом цим вони будуть мати право й навіть зможуть ввести польську мову.. Й це тоді, коли Галичина роками потерпала від тиску Польщі, й там поляків не дуже люблять. Звичайно там будуть суточки, скандали.. Але окрім того, що нещасних братів та сестер,галичан, назвуть нацистами, вони нічого не досягнуть. Адже всі дії поляків будуть підкріплені законодавством, а саме цим законопроектом. Й нажаль галичани дійсно зі сторони будуть виглядати нацистами, расистами, чи чимось ще…  
Але це лише початок!  
Крим! Що ж буде з Кримом?  
Якщо панове ви всі думаєте, що в Криму буде лише російська - то дуже помиляєтесь. В Криму проживає законне населення - Татари, які були виселені 68 років тому радянською владою із своїх домівок, й тепер поступово повертаються додому. Я не проти татарської мови, бо вони дійсно мають на неї право. Але, любі мої москалики України, за цим законодавством буде введена ще й татарська в Криму як регіональна. Й повірте вона буде введена. Адже хто-хто, а татари мають на неї право неменше, а то й більше аніж Росіяни на російську в Україні...  
Вибачте мене, я це не уявляю!...  
Кримські росіяни за 20 років не змогли вивчити таку схожу українську мову, а тут їм ще татарську треба буде вивчати… Знову впевнений, що будуть якісь сутички тощо… Але при підтримці Росії й татари будуть приписані до нацистів разом із галичанами.  
Далі….  
В регіонах Сходу буде введена російська мова, й ті залишки української, які ще де-не-де тліють у вигляді шкіл, просто згаснуть… Доречи, десь в нас греки живуть ще, то там вони будуть мати право вимагати регіонального статусу грецькій мові. А також в нас є спільноти хасидів, вірменів, навіть німці невеликою кількістю десь живуть…  
За законопроектом ПР, ось так кожна нацменшина буде мати право вимагати місцевого впровадження своєї мови як регіональної.  
Але це не все…  
Тепер ще уявіть…На Євробаченні Гайтана зі своєю піснею надихає більш бідні народи їхати в Україну на проживання.. Може це малоймовірно.. Але давайте все ж таки уявимо, що вплив пісня мала…Наш такий толерантний анти-расистський народ приймає їх як рідних.... З часом починають формуватися нові нацменшини в Україні. Ну наприклад, в Одеській область починають оселятися все більше й більше іранців, тим паче наша ПР влада вже не раз піднімала питання про заселення сел в Одеському регіоні іммігрантами. Ось й прогнозуємо,через років 5 в Одесі формується своя спільнота іранців, й вони подають запит на те, щоб їхня мова отримала статус регіональної в Одеському регіоні в місці їхнього проживання. Й за цим законопроектом,  який зараз розглядає Верховна рада, вони будуть мати право на це, а Україна повинна буде прийняти цей запит й навіть ухвалити. Адже якщо ми не ухвалимо це при існуючому законопроекті, нас можуть усіх оголосити нацистами та запровадити всілякі санкції, що ніяк не будуть сприяти державі.    
Уявили?  
Як вам така картина?  
Але це знову ж таки не все….  
 
Тепер уявіть, Українська мова зараз при статусі державної майже немає прав.. Її ніхто майже не знає, суржик, який сформувався за часи СРСР, її майже витіснив.
На ТВ: російські фільми, російські серіали, російські програми,шоу російською мовою з російськими зірками, та ще й дубляж фільмів українською відмінили… При цьому обов’язкових курсів державної літературної справжньої мови для населення нажаль так й не створив ніхто, як це зробила Литва в свій час.  
На сході майже немає шкіл, а про газети, та інші медіа друковані я взагалі мовчу. Теж саме в центрі України. В нас знайти якусь наукову книгу чи просто книгу із серії фантастики чи фентезі українською майже неможливо, а то й взагалі таких не існує. Адже окрім деякої дитячої літератури, та класичних творів накшталт Дюма, Конан Дойля тощо,українських книжок в загальному доступі немає навіть в Києві! Треба шукати по видавництвам, по знайомим, замовляти зі Львова.  Словники іноземних мов, й ті - російською!!!
І ось.. Приймають законопроект цей …  
На фоні незнання мови, відсутності гарної літератури, сусідні держави, надихаючись законопроектом про мови, починають переправляти в регіони відповідно своєї діаспори книжки, газети, журнали, підручники, тощо.. З часом знання мов меншин стає краще аніж знання української, яка нажаль при відсутності нормального навчання та медіа джерел, залишається або взагалі перетворюється на ще більший суржик під тиском регіональних мов. Через певний час, завдяки й самим нацменшинам, й завдяки яничарам усіляким, українською мовою знову стає не престижно розмовляти.  
Років через 10 або 30, починається посилюватися питання самими нацменшинами про те, що оскільки регіони не спілкуються українською, вони не є українською землею, а є землею Румунії, Угорщини, Польщі, Росії.  
Доречи ці питання навіть зараз нацменшини піднімають, а їхні держави хоч й неофіційно, але підтримують.  
Так-так, українці. Якщо ви думаєте, що на нашу територію припинили зазіхати, то ви всі помиляєтесь… Але зараз нацменшини ці мають менше підстав піднімати такі питання на більш серйозному рівні. Але з прийняттям законопроекту Колісніченка й можливим перебігом подій, які я виклав вище, вони зможуть офіційно заявити про права на землі України. Ця підривна діяльність (я с певністю скажу) буде ще не тільки з більшою силою, а  й вже офіційно підтримуватися як Польщею й Угорщиною, так й Росією й навіть Туреччиною, яка вже  зараз підтримує Кримських татар та теж мріє про те, щоб Крим хоча б відокремився від влади Києва. Я не кажу вже про те, що Туреччина має бажання та намір при можливій незалежності Криму  взяти його під опіку.  
І ось під всю цю егіду загальних настроїв з’являться місцеві князькі, типу того ж Колісніченка, яких профінансують наші держави-сусіди, й вони почнуть процес роздробленості України.  
Тобто, фактично ми всі наступимо на ті ж граблі, на які в свій час наші предки-русини наступили…  
Не здогадалися, про що я? Ні?  
Згадаємо, яка першопричина була руйнації Київської Русі? Й що потім було?  
Так.. Так, любі брати та сестри, нас чекає теж саме!!! Нас чекає роздробленість держави.  
Що ж… доля? хм....
Ну а що далі?  
А далі ось що:
Київ просто втратить контроль та підтримку регіональних поселень, а там й владу, бо я впевнена, що знайдуться яничари й у столиці, які за гроші та статок продадуть заплишки держави… Історія має звичку повторюватися, коли народ не зробив висновки з уроків минулого. Нажаль, але це правда...  
І знову як по колу:
Схід відійде як Новоросія до Росії. Крим або перетвориться на Турецького підданого, або увійде в Новоросію. Україна втратить доступ до моря, а це значить, що власного видобутку морської продукції вже не буде, почнеться подорожчання, втрати, нестабільність тощо…. Галичина може відійти до Польщі з ослабленням Києва. Закарпаття відірветься й стане або незалежною Карпатською державою, або увійде до складу чи Румунії чи Угорщини. Ну а Росія просто як у тому українофобному демотиваторі в інтернеті:  захопить залишки території із Києвом, та репресіями та вбивствами придушить останнє від нації. Й почнеться повторне пекельне коло, через які проходили наші пращури цілі сторіччя…. Хоча....
Хоча сусіди можуть бути більш розумними народами, та вивчивши помилки минулого, просто знищать українців, щоб більше не було проблем, які вони мали з нами… Й все…  
Фініта-ля-комедія.. Як кажуть…  
 
Отже коротко висновок:
- Даний законопроект введе не одну, а безліч регіональних мов, в тому числі дасть право іммігрантам вводити законно свої мови.
- Регіональні мови не залишать державній українській мові навіть місця. Українська почне витіснятися з регіонів.
- Відсутність єдиної мови спричинить роздробленість держави.
- Роздробленість приведе до економічного занепаду України, як в свій час привела до занепаду Русі.
- Занепад держави України спричинить ослаблення як національне, так й політичне.
- Ослаблення держави приведе до сепаратизму регіонів,  та  повторного поділу держави між сусідами.
- Виходячи з помилок минулого, сусідні держави можуть стерти українську націю для остаточного збереження територій у своїй власності.    
 
Ось і скажіть мені, чи все це коштує того, що ви просто принципово не хочете вчити українську мову? Чи заслуговують таке майбутнє ваші діти та онуки?  
 
Й знову ж  відео на тему, а чому все це так?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oeuP0TAI95Q
 
Й інший аназіл, для чого зараз все це з мовою відбувається:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tMPGdtT5TB4
© Bezkryshy [25.05.2012] | Переглядів: 6584

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook