для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Жахи «Євро» – 2012 у Львові, Або привид Скниліва замаячив над Україною?


Жахи  «Євро» – 2012 у Львові, Або привид Скниліва замаячив над Україною?
Ця тема виникла несподівано – став свідком розмови двох  людей, як з’ясувалося, будівельників. Мова йшла про стадіон у Львові. Саме той, який має прийняти  гостей з усієї Європи,  та футболістів.
– Я, Петре, – збуджено жестикулюючи руками, говорив худорлявий чоловік, на вигляд років п’ятдесят, – туди своїх дітей не пущу.
– Чому, Миколо? Там же  такі квитки  дорожезні! Безглуздо не використати можливість, –  щиро здивувався співрозмовник.
Петро важко зітхнув. З болем в очах подивившись у бік гір, де скоріше за все, і мав знаходитися отой  Львівський стадіон, продовжив:
–  Ти знаєш, Петре, я багато чого в житті бачив  при будівництві різних об’єктів. Зрозуміло, що крадуть на усіх будівельних майданчиках, і за рахунок  вивезених матеріалів з’являються нові   маєтки та вілли…  Але так, як будувалося у Львові, не вписується в жодні  рамки.  
Петро  про себе хитро посміхнувся.  По його поведінці  неважко було здогадатись, що він сам не один рік віддав праці на різних будівельних майданчиках, як приватних осіб, так і державних об’єктів.
– Там, у Львові,  будувалося все не так. Все робилося зимою, з грубими порушеннями  технологічних схем зварювання великих металевих конструкцій, – продовжив Микола. –  Усі порушення при повному навантаженні трибун обов’язково будуть мати наслідки руйнування, що призведе до трагедії та людських жертв серед вболівальників.  А це небезпека не тільки при проведенні матчів Євро – 2012, а, в першу чергу, для наших людей – львів’ян та інших шанувальників футболу. Скнилів, з його жертвами під час  показових польотів, якщо станеться трагедія, здасться дріб’язковим… Про це всі наші говорять.
– А кого це цікавить?
– Та от у тому ж і біда, Петре, що дійсно нікого.
– З вами розрахувалися?
– Чекай! Здоженуть і ще раз розрахуються.  Субпідрядникам  ще за минулий рік  боргують…
Люди на наступній зупинці вийшли, але  залишили в серці тривогу.  От і пишу на сайті те, що почув, і ще в газеті надрукую, бо про таке мовчати не можна.  Може  хоч  здогадаються якісь випробування перед матчами провести...
В царські часи  розробник моста,  при його випробуванні, ставав  під міст.  Може б у Львові зібрати на стадіоні  під час випробувань, ще до Євро – 2012,  весь уряд на чолі з президентом, Генеральною прокуратурою, СБУ тощо. Якщо заваляться трибуни, то не буде з кого вже питати. Але дай Боже,  щоб все було добре!
 
Читати: http://proza.ru/2012/05/23/593
© temnov1950 [23.05.2012] | Переглядів: 3609
Мітки: #Пшонка 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook