пароль
пам’ятати
[uk] ru

ТРОЯН


ТРОЯН
Нині хочеться побути трохи язичниками і відзначити Трояна (не віруса!). Троян – це день Трибога, коли закінчується весна і починається літо. Перед сходом сонця земля відкриває свої таємниці – тож давні слов’яни ходили шукати заховані скарби. А хлопців цього дня посвячували у воїни…
Ну і як ми відзначили це древнє св’ято в державних, так би мовити, масштабах. Давайте, поглянемо.
 
Від сьогодні «Укртелеком» збільшив користувачам його послуг платню за ці послуги більш як на 10% і «поставлений хрест» на пільгах (там доволі складна схема розрахунків пропонується). Ось інформація з його офіційного сайту: «11.05.2012
Повідомляємо, що з 22 травня 2012 року ПАТ «Укртелеком» вводить нові тарифи на додаткові платні послуги міжміського телефонного зв’язку за попереднім замовленням.
Детальну інформацію про тарифи розміщено в пунктах продажу послуг Укртелекому, у відділеннях «Телекомсервіс» та на сайті компанії. Отримати інформацію можна також і за телефоном Контакт-центру 0 800 506 800.»
 
Але чому саме з 22 травня, а не з 1 червня, до прикладу, чи 1 липня? Цікаво, цікаво! А ну, давайте, подивимось хто власник «Укртелекому», монополіста на ринку місцевого телефонного зв'язку (має більше 10,3 млн абонентів). Ось цитата із «Дзеркала тижня» за 18 березня 2011 року: «Про це повідомив голова Фонду державного майна (ФДМ) України Олександр Рябченко під час виступу з трибуни у Верховній Раді (ВР) України у п'ятницю, 18 березня.
Нагадаємо, на початку тижня у ЗМІ з'явилася інформація про те, що незадовго до подання заявки на участь у приватизації «Укртелекому» у його покупця — української компанії «ЕСУ», — змінилися власники, у результаті чого вона стала на 100% належати кіпрській Epic Telecom Invest Ltd (ETI).
«У нас є розподіл акцій між ними» — сказав він, виступаючи у Верховній Раді у п'ятницю.
Так, за словами О.Рябченка, керуючі партнери EPIC Пітер Гольдшейдер (Peter Goldscheider), Густав Вюрмбок (Gustav Wurmbock) і Франц Лансшутцер (Franz Lanschutzer) володіють відповідно 24%, 24% і 5% акцій, а ще по 23,5% належать Бріджит Гольдшейдер та Марині Вюрмбок.»
 
Які типові австрійські прізвища! Чи не так? Може саме в цьому причина, чому так різко піднялась вартість послуг «Укртелекома» саме 22 травня а не в будь-який інший день? Не знаю, можливо я помиляюсь, але відомо, як ці «хлопці і дівчата» серйозно відносяться до дат, до символіки. Приклади? Будь ласка!
 
Президент Франції Ніколя Саркозі урочисто оголосив про початок бомбардування Лівії 19 березня минулого року рівно о 18:45 за київським часом, за ізраїльським теж, хвилина в хвилину з початком святкування Пуриму, «дня єврейської помсти». До слова, акурат в день Пуриму 1953 року помер Сталін (кажуть, що його отруїли – не знаю, не буду стверджувати…). В день Пуриму 1917 року цар Росії відрікся від престолу… Можна ще багато прикладів привести на цю тему – всі вони взяті з сайтів по іудаїстиці, яких десятки, якщо не сотні, в Україні. А ось сайту україністики – жодного. Ні, один знайшовся все-таки. В Канаді…
 
Наша «люба» Верховна Рада теж потішила нас, так би мовити, в честь св’ята вчорашнім прийняттям нового закону: «про внесення змін в закон "Про свободу переміщення і  вільному выборі місця проживания".  Раджу погортати цей «перл». Це щось з чимось! Навіть при Радянській владі не було такого кріпацтва!
 
За цей закон проголосувало 250 депутатів. Дуже вже кортить мені взнати їх всіх, так би мовити, поіменно. Дуже… До речі, придивіться до національного складу нинішньої ВРУ – понад 80% іудеї. І ще, у ВРУ, як гордо заявив пан Колісніченко, існує неформальна фракція «Друзі Ізраїлю», до якої входять переважна більшість депутатів. Вони не тільки «входять», вони ще й діють: планомірно, чітко, організовано… але, як ми бачимо, не в інтересах України…
 
Може вже пора нам всім прислухатися до слів Сергія Ратушняка, екс-мера міста Ужгорода: «Слов’яни, просніться! Проти нас ведеться війна без оголошення, війна на знищення!»
 
Дніпропетровськ усім світом признаний столицею світового сіонізму (Гугль в руки!). А ми все думаємо-гадаємо: хто то ті вибухи 27 квітня організував? Навіщо? Де логіка? Незрозуміло…
 
Якщо подивитись під цим кутом зору, то все стає логічним і зрозумілим, ясно проглядається мета – під цим соусом, так би мовити, режим почав інтенсивно «закручувати гайки», тиснути на опозицію, громадські організації… Свіжих фактів безліч. До слова, нічого нового – це стандартний прийом-привід «згорнути» залишки демократії  в країні. І тому дуже логічно починати ті, так звані, «акції» зі світової столиці сіонізму. А звідки ще ж?
 
Розумію, що на цей пост зараз обвалиться шквал нищівної критики: антисеміт, фашист, нацист і т.д. і т.п., повний набір відомих штампів і ярличків. Тут «машина» спрацює миттєво і безвідмовно (плавали – знаємо!). А те, що понад 90% Кабінету міністрів (України чи?!) належать до «богом обраного народу» це нормально?! А те, що столицею України вже майже два роки «керує» (не з’являючись на засідання, проте регулярно отримуючи зарплату і матеріальну допомогу) іудей Черновецький з Тель-Авіву, так це теж нормально?! А в чиїх зараз руках фінанси, майно України, ЗМІ? Про ЗМІ: недавно на ТіВіАй відкрили «Політклуб». Відкрили словами Княжицького: «Я недавно був в Ізраїлі…», потім ведучий Портніков теж додав: «Я теж недавно був в Ізраїлі…». Дальше вже можна було і не дивитись… Я розумію, що періодично у цих, без сумніву, талановитих журналістів є потреба періодично навідуватись на «історичну батьківщину», але навіщо мені про це знати? Мене зовсім не цікавить те, як там в Ізраїлі, мене цікавить що робиться в Україні. Коротше - опозиція ще та! Ого-го-го!!!
 
Допекло воно вже мене. Дуже! Несила більш мовчки все це спостерігати.
На те як переписується історія, як нищиться промисловість, сільське господарство, культура, наука, спотворюється освіта, як вульгарно вимирають українці, росіяни, євреї та інші народи, що населяють неньку Україну. Так, так – євреї, прості євреї, котрі вже багато століть живуть на цій землі і по праву вважають її своєю рідною. Сіоно-фашистам, які прагнуть захопити владу в Україні, доля тих євреїв абсолютно байдужа – їх чекає те саме, що чекає всі інші нації, що живуть в Україні, тобто нас, їх рабів, має бути значно менше, чим зараз, ми повинні бути тупі і неосвічені (Табачник вельми успішно працює в цьому напрямку), не знати своєї історії, а значить не усвідомлювати себе як націю, «любити» наркотики, алкоголь і тютюн, бажано, щоб був великий відсоток геїв та лесбіянок (щоб остаточно зруйнувати інститут сім’ї), «розбавленні» прийшлими азіатами та африканцями (мультикультурність! Це вам не баран пчихнув!), для яких люб’язно відкриті всі наші східні кордони, котрих, до речі, немає, як таких, вже третій десяток літ… Кордон між Україною і Росією можна і зараз пішки перейти в любому місці. Хіба на дорогах стоять митні пости з прикордонниками…
 
Отож бо і воно.
 
Всім моїм колегам-друзям-опонентам мої найкращі побажання у цей чудовий, вже літній, день і успіхів у напружених кап.змаганнях!!!
 

© Максименко В.Ф.
 
© MVF [22.05.2012] | Переглядів: 2520

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати