для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Регіонал Плотніков жжот


Регіонал Плотніков жжот
Мені "сподобалося", як вчора у Шустера депутат Верховної Ради від Партії регіонів Олексій Плотніков прокоментував заяву лідера фракції соціал-демократів в Європейському парламенті Ганнеса Свободи про намір розірвати угоду про партнерство з ПР, якщо в Україні і надалі згортатиметься демократія та застосовуватиметься практика вибіркового правосуддя.
 
Регіонал сказав, що це "всього-навсьго" особиста думка однієї людини, а не цілої фракції, і тому, мовляв, на неї не варто зважати. Відтак ніяких проблем в регіоналів з європейськими соціалістами насправді немає.  
 
"Це заява не соціалістичної фракції, а лідера соціалістичної фракції, якого звуть Ганнес Свобода, - коментував Плотніков. - Є інші форми співпраці із соціалістами Європи... Тобто це особиста заява Ганнеса Свободи, хоча він і очолює цю фракцію".
 
Хвилиночку. Ганнес Свобода - голова фракції соціал-демократів в Європарламенті. Якби це був мало кому відомий депутат на зразок самого  Плотнікова, то може його слова і заслуговували б на такий ігнор, але ж в даному разі ми маємо справу з найпершим соціал-демократом представницького органу цілого континенту, головою другої за чисельністю фракції законодавчих зборів Європи. Як же можна не зважати на його статус?
 
Хіба можна уявити ситуацію, коли б Плотніков казав щось на зразок: "та  не зважайте, це ж слова Олександра Єфремова, а він всього лише голова фракції ПР у Верховній Раді. Мало що він міг ляпнути, подумаєш..."?. Або ж: "не переймайтеся, так думає лише Азаров, а він не вся партія, а лише її лідер".
 
Це ж яким дрімучим стабілом потрібно самому бути і за яких лохів мати всіх інших, аби давати такі, наскількі зухвалі, настільки ж і нікчемні коментарі. «Хоть ссы в глаза - Божья роса»… Ну нічого. І плотнікови дочекаються свого часу. В принципі, залишилося не так вже довго.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
 

 
  
 
© spetskor [19.05.2012] | Переглядів: 4073

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook