для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

У Броварах з’явиться майдан для паркуристів та турнікерів


У Броварах з’явиться майдан для паркуристів та турнікерів
Молоде покоління засмоктує трясовина алкоголізму, тютюнопаління та наркоманії.
Немічний, згорблений, байдужий до всього  – це портрет сучасного Homo sapiens. Частенько ми чуємо, що це покоління вже втрачено для суспільства. І так вже з півсотні років. Бачимо проблему, констатуємо діагноз і нічого не робимо, щоб виправити ситуацію. Парадокс. Хочемо гарного майбутнього, при цьому руйнуємо теперішнє і не враховуємо уроки минулого.
Як можна відвернути молодь від цих смертельних «захоплень» і відродити інтерес до життя, до нормального життя? Потрібно зайняти їх чимось цікавим і корисним. Більше того, зробити це модним. Має стати модним займатись спортом, бути розумним, чемним, допомагати товаришу або сторонній людині. Для цього потрібно створити умови. Неможливо хотіти займатись спортом, коли ніде. Важко розвиватись розумово, коли владі потрібні тупі виборці. Не хочеться допомагати людям, коли це вважається психічною хворобою, а не проявом людяності.
Що робити? Не чекати, коли хтось змінить ситуацію, а змінювати її самому. Тут і зараз. Я давно це роблю. Проводжу спортивні турніри, залучаю молодь до волонтерства, прививаю моду на допомогу людям, намагаюсь знайти здібних і дати їм можливість проявити себе.
Черговий мій крок – будівництво майданчика для паркуристів та турнікерів. Більше 200 молодих, підтягнутих хлопців не мають місця для тренувань і це є неприйнятним. Бо завтра вони можуть піддатися правилам сучасності, які далекі від здорового образу життя.
Прикро, що це робитиму я, а не місцева влада, яка зобов’язана створити умови для молоді. Але чекати їхньої милості у мене немає бажання. Сьогодні почав юридичну частину, за короткий час (якщо не виникне бажання у влади ставити палки у колеса) перейду до технічної. І за декілька місяців у Броварах відкриється майдан для молоді, яка знає, що у здоровому тілі здоровий дух!
 
© vartoviy [17.05.2012] | Переглядів: 1464

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook