для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НЕДОТОРКАНА ХУЛІГАНКА, або ЯК СУДДЯ СВАЛЯВСЬКОГО РАЙСУДУ ПОБИЛА СВОГО РІДНОГО БАТЬКА


НЕДОТОРКАНА ХУЛІГАНКА, або ЯК СУДДЯ СВАЛЯВСЬКОГО РАЙСУДУ ПОБИЛА СВОГО РІДНОГО БАТЬКА
НЕДОТОРКАНА ХУЛІГАНКА, або ЯК СУДДЯ СВАЛЯВСЬКОГО РАЙСУДУ ПОБИЛА СВОГО РІДНОГО БАТЬКА
 
Лариса Федорівна Ганчак, уродженка Перечинського району, працює суддею Свалявського районного суду. Багато разів мали місце нарікання, що вона часто приймає рішення іменем України несправедливо. Вони потім скасовуються апеляційним судом. До речі, з таким випадком зіткнулася й наша газета "Правозахист" і її кореспондент по Свалявському районі. Тоді ця «її честь» через суд намагалася стягнути з «винуватців» за публікацію статті кругленьку суму грошей, однак її сподівання перекреслив Закарпатський апеляційний суд, скасувавши рішення першої інстанції.
Лариса Федорівна влаштувала своє сімейне життя на Свалявщині, а до цього довгий час була незаміжньою дівою. Її рідна мати померла, а вдома на Перечинщині залишився її рідний батько. І ось пані Ганчак вирішила навідати старенького на другий день пасхального свята Христове Воскресіння.
При побутовій сварці пані суддя каструлею розбила батькові голову. Та так, що той вимушений був звернутися в міліцію. І що цікаво, правоохоронці зафіксували хуліганський вчинок, але в протоколі записали, що Лариса Федорівна являється безробітною. А суддя Ганчак терміново пішла у відпустку зі Свалявського районного суду, головою якого є пані Наталія Жиганська.
На даний момент цю справу взяла під свій контроль Закарпатська обласна прокуратура. Як проводиться розслідування цією поважною установою і чи буде притягнена до відповідальності суддя Ганчак Л.Ф. – покаже найближчий час, про що і буде повідомлено читачів "Дурдому".
 
Читати: http://www.proza.ru/2012/05/17/827
© temnov1950 [17.05.2012] | Переглядів: 4666

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook