для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Майн кампф. 2012


Майн кампф. 2012
Скоро в Україні парламентські вибори. З'їзди, переговори, персоналії, партії, блоки... Все як завжди. Тому про це й не хочеться говорити. Я ось про що.
 
Читаю думки - в коментах, блогах, соцмережах etc - ой, а мені Кличко не подобається, ой, а опозиція не змінилась, ой, а Фронт Змін те, а Свобода це... Народ в раздумьях. Не знає, за кого голосувати, бо і там щось не так, і тут щось не те. Кривить носом в традиційному інтелігентському скептицизмі.
 
Знаєте, що я вам скажу? Так, всюди, у всіх партіях, блоках, об'єднаннях є позитивні персонажі і є негативні ("скоріше позитивні" і "скоріше негативні", мабуть, так правильніше). Добро і зло, якщо спростити до мінімального об'єму тексту. І от вас відштовхує та частина, темна частина, в партії чи блоці, за який ви, в принципі, хотіли й проголосувати? Що робити?
 
Вилізти з Інтернету і йти створювати свої партії. Якщо навколо все погано, якщо довіряти нікому не можете - то довіряйте самим собі. Об'єднуйтесь з однодумцями, йдіть на вибори, в парламент, змінюйте країну. Все ж просто.
 
Не виходить? Ну, не всі у нас з талантами менеджерів, організаторів, не пасіонарний у нас народ. Буває. Значить, ви довіряєте свою долю комусь. За якими принципами? Я от для себе вирішив дуже легко і просто. Принаймні на цю виборчу кампанію.
 
Так, і в Свободі, і в БЮТ-ФЗ, і у Кличка вистачає неприємних персонажів. Але! 2,5 роки царювання Віктора Януковича мене особисто переконали на всі сто - гіршого варіанту, ніж ПР, бути просто не може. В принципі. За визначенням. Тому мій принцип простий - "проти ПР та її явних сателітів", на кшталт КПУ чи "Уркаїно, впєрдє" Королевської.
 
А кого ж вибирати? "За" кого голосувати? Ви знаєте, абсолютно пофіг. Чим всі ці опозиційні сили відрізняються, крім мітингової риторики? Я - не знаю. І не бачу. Тому... Тому я вирішив піти простим шляхом. Шляхом, яким вже давно йдуть всі ці так звані політики.
 
Ні для кого не секрет, що вони нас використовують у своїх інтересах. Так давайте використаємо їх! У всіх нас, я думаю, зараз інтерес один - викинути з України Партію Регіонів і Віктора Януковича. Ну нехай же нинішня опозиція і попрацює на цю нашу мету. Попрацює, справиться - подякуємо.
 
А потім, на наступних виборах, викинемо і її - якщо вона "забуреет", як і ПР. Тобто стане сильнішою. Зараз опозиція слабка. І якщо вона прийде до влади - то прийде завдяки нам з вами в тому числі. І буде це усвідомлювати. А також усвідомлювати те, що ми з вами ж її можемо і викинути - як викинули (якщо чи коли так станеться) і ПР. Бо ж гіпотетична перемога над ПР - це не буде перемога БЮТ чи там Яценюка. Вони вже довели свою силу 2010-го. Це буде наша перемога, хоч і їхніми руками.
 
Викинувши ж такого монстра, як це бандугруповання, яке назвалось "політичною партією" - ми (не вони, а ми з вами) покажемо і доведемо, що можемо викинути і їх. Заради кого? А все одно. Хоч заради партії любителів шахового ходу є2-є4. Головне те, що ми - зможемо. Нехай і так опосередковано. І тоді врешті-решт всі вони задумаються. Або ми врешті створимо партію і викинемо їх нафіг не чужими руками, а своїми.
 
А сидіти і плакатись - ой, а у тих он такий гад в списку, а у тих аж цілих два таких - це не вихід. І не позиція. Це "Тупичок" Дрянинга. Не знаю, як ви, а я не хочу в ньому жити.
© V.Mylenko [15.05.2012] | Переглядів: 4992

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook