пароль
пам’ятати
[uk] ru

НЕ ВСЕ ТАК ВЖЕ І ПОГАНО, АБО БЕЗ ПАНІКИ!


НЕ ВСЕ ТАК ВЖЕ І ПОГАНО, АБО БЕЗ ПАНІКИ!
Аж ніяк не поділяю песимізму декотрих ДД-шників з приводу політичної ситуації в країні, котрий подекуди межує з панікою. Старші люди в таких випадках казали: «Сталін панікерів розстрілював на місці. І правильно робив!» Але ж коли це було?! Зараз надворі ХХІ гуманне століття і людей треба переконувати, а не ставити до стінки однак.
 
Ось дехто волає: «Нас Єропа проігнорувала! На самміт в Ялту відмовилась приїхати!» Не треба паніки! Ніхто нас не ігнорував, позаяк я в більшості цих країн у свій час побував і на власні очі бачив, які там сади, виноградники, городи і поля. Зараз в усьому світі, а не тільки у Центральній та Східній Єропі, наступила продовольча криза. Ось тому і президенти з прем’єрами мусили поїхати на дачі, на городи до батьків, адже весною день рік кормить. А той самміт можна перенести і на осінь-зиму, як урожай збереться. Не велика біда. Так що спокійно громадяни, без паніки!
 
І Євро-2012 нам ніхто не за бойкотує – все пройде згідно затвердженого раніш плану: урочисто і красиво. І дорого… До проведення чемпіонату ми готові. Майже… Ось навіть наші міліціонери вже почали розмовляти англійською, а скоро і почнуть розуміти сказане…
 
Тим більш Єропа нас і не збиралася ігнорувати-бойкотувати. 16-19 травня в Києві пройде міжнародний форум "Київ-Прайд 2012". Таке рішення прийняв організаційний комітет прайду, до якого увійшли ЛГБТ-активісти з Києва, регіонів України, а також представник Білорусі.
Як сказано у повідомленні оргкомітету прайду, у рамках цього заходу планується провести ходу центром Києва представників ЛГБТ-спільноти (спільноти геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів), правозахисників і всіх тих, хто виступає за рівність у суспільстві в незалежності від сексуальної орієнтації і проти дискримінації ЛГБТ.
 
Крім цього, в ці дні в Києві планується проведення форуму політиків і лідерів громадської думки з участю представників України та країн Євросоюзу, а також перегляд фільмів, пов'язаних з тематикою проведення аналогічних заходів в інших країнах світу, та інші культурні заходи.
 
"Метою цього заходу є показати суспільству, що геї, лесбіянки, бісексуали і транссексуали є такими ж людьми, як і всі, і вони повинні мати такі ж права, що й інші громадяни України. Ми виступаємо за рівність усіх громадян, незалежно від їх сексуальної орієнтації і проти дискримінації в українському суспільстві, так як це робиться у всіх європейських країнах, адже Україна - це частина великої Європи", - сказав член оргкомітету форуму Тарас Карасійчук.
 
Неважко здогадатися, якою частиною «великої Європи» ми є. А що? Правильно! Адже головний орган у кожної людини - це срака. Вона в усьому приймає участь - в лікуванні, навчанні, вихованні, прийнятті рішень та у пошуку пригод. Отож бо і воно.
 
І, взагалі, треба уважно читати Конституцію:
 
Розділ I ЗАГАЛЬНІ ЗАСАДИ
Стаття 1. Україна є суверенна і незалежна, демократична,
соціальна, правова держава.
Стаття 2. Суверенітет України поширюється на всю її
територію.
Україна є  унітарною УНІТАЗНОЮ державою.
Територія України в межах існуючого кордону є цілісною і недоторканною.
 
В когось ще є сумніви стосовно «соціальної і правової держави»? Ну, мабуть, і є. Тут ще можна посперечатись. А ось стосовно УНІТАЗНОЇ держави, сподіваюсь, сумнівів ні в кого немає ніяких, позаяк, всі наші надії і сподівання на краще життя, на соціальну справедливість, так би мовити, наразі зливаються в УНІТАЗ. Золотий…
 
Але треба з оптимізмом дивитись у майбутнє: незабаром наша ненька Україна перетвориться в унітарну державу, а золотий унітаз, відповідно, в тюремну парашу і всі пункти статей Конституції, а не тільки перших двох, будуть строго і неухильно виконуватись усіма українцями: незалежно від віку, статі, національної чи релігійної приналежності, соціального і майнового статусу.
 
Все залежить тільки від нас самих. Немає чого надіятися на європи-америки, а тим більш на росіян, які від власних проблем самі не знають куди подітись.
 
Є чудова мадьярська народна поговірка: «Якщо хочеш зробити щось добре – зроби це власноруч!»
 
Отож бо і воно.
 

 
© Максименко В.Ф.

© MVF [11.05.2012] | Переглядів: 1969

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати