пароль
пам’ятати
[uk] ru

ВСЄ АНІ АДІНАКАВИ.


ВСЄ   АНІ   АДІНАКАВИ.
Всі вони одинакові.
Дуже цікава технологія.
Адже ті хто її запустили в народ, досить точно мали розрахувати ментальні уподобання українців.
Тобто автори технології розраховували так: Почувши що кандидат «А» такий же як кандидат «Б» електорат кандидата «А» в якійсь мірі НЕГОЛОСУВАТИМЕ за кандидата «А».
В той же самий час автори технології були певні що електорат кандидата «Б» голосуватиме за нього навіть попри те що він ТАКИЙ  же як кандидат «А».
Але в цьому хоч і є певна логіка коли йдеться про якісь неоднозначні риси кандидатів. Наприклад ПІДПРИЄМЛИВІСТЬ, прихильність до якихось реформ чи чогось подібного.
Тоді наприклад  така технологія має працювати  цілком логічно і питань не має.
 
Але якщо один кандидат називається, авторами вище названої технології (Всє ані адінакови) «ВАРОФКА», то значить і інший кандидат точно такий же???
То як можна бути певним що прихильники іншого кандидата збережуть вірність своєму кандидату? Адже його самі автори технології фактично визнають  ВОРОМ.
 
І тут ми повертаємось до часів майдану, коли один з кандидатів уособлював почесне  звання  ВОР, а на другого була надія що ці руки НІЧОГО  НЕКРАЛИ.
Тобто ті хто розробив технологію ВСЄ  АНІ  АДІНАКАВИ, просто вважав таким чином:
1. Ті хто голосував за  ВОРА, все одно проголосують за  ВОРА і їм абсолютно по цимбалах що він  ВОР, що він жодних змін в своїй психології не зробив. Він просто змінив географію злочинів. Замість підворітні тепер просторий кабінет, котрий можна орендувати самому в себе і отримувати при цьому додаткові бабулєти. Замість сходок і стрілок тепер саміти та брифінги
2. Водночас ті хто хотів чесності і справедливості  не голосуватимуть за  ВОРОФКУ.
І як бачимо технологія себе виправдала. Саме нею пояснюється низькі результати Тимошенко в першому турі і програш у другому, коли все одно когось обирати було треба адже перемагав будь хто просто набравши просту більшість.
 
Як би там не було, але ті вибори вже в минулому, проте питання до виборців Януковича лишились:
Вони готові і далі голосувати за  ВОРА?
Відповідь очевидно буде така: ГОТОВІ  І  ДАЛІ!!!
Чому? Та тому що він СВІЙ. Що значить свій? В чому свій? В чому він поділяє вподобання своїх виборців? Як на мене, то лише в одному:  В  СВОЇЙ  АНТИУКРАЇНСЬКІЙ  СУТІ  і  АНТИУКРАЇНСЬКІЙ  СПРЯМОВАНОСТІ  СВОЄЇ  КОМАНДИ.
І всю свою програму в цій українофобській частині він ВИКОНАВ  МАЙЖЕ НА  100%, місцями навіть перевиконав. Адже питання того ж таки флоту міг би лишити на пізніше і торгуватись за нього вигідніше. Проте ні. ЗДАВ  ОДРАЗУ щоб ні в кого і сумнівів не було щодо мети і цілей його та його команди, перебування при владі……………
 
Тому думаю технологію всеодінакавасті на цих виборах знов застосують, але не до конкретного кандидата, а в цілому до опозиції.
Мешканці ПіСУаРу все одно проголосують за  СВОЇХ, а тим виборцям котрі хочуть скинути оцю владну банду знову розкажуть що ВСЄ  АНІ  АДІНАКАВИ.
© Слово [07.05.2012] | Переглядів: 2157

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.3/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook