для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наталія Розинська. ТаЩоПосилаєНаХ*й


Наталія Розинська. ТаЩоПосилаєНаХ*й
Телеведуча Першого Національного ("Знайдемо вихід разом", "Футбольний код")
радниця Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі
(голова - Василь Костицький)
та просто світська левиця й пишногруда білявка

KissНаталія РОЗИНСЬКАKiss

у мелодраматичному політико-пригодницькому трилері
з елементами еротики, а також ненормативною лексикою

ТаЩоПосилаєНаХ*й

Beautiful girl

/пропонований сценарій оснований на реальних подіях,
які трапилися посеред білого дня в центрі Києва
/

 
Епізод І
 
2 травня о 17.30 у Києві на вулиці Саксаганського телеведуча була зупинена співробітниками ДАІ Cop за паркування автівки в забороненому місці. Це сталося біля квіткового магазину. За словами начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС Володимира Поліщука, порушниці правил зробили зауваження Rules і захотіли перевірити документи. Одначе та поїхала з місця події Bicycle, не реагуючи на звернення інспекторів patsak.
 
- В той день у нас були підсилені патрулі через святкування травневих свят та подій у Дніпропетровську. Тому її наздогнали і перекрили рух далі 777. Після цього відбувся конфлікт fight  з представниками ДАІ. Показувати свої права вона відмовилась, тому виникала підозра, що їх немає взагалі. Пройти медичний огляд, щоб виявити наявність алкоголю у крові, вона теж відмовилась beee, - розповів речник МВС.
 
Під час суперечки Boxing, що спалахнула між Наталією Розинською та міліціянтами, норовиста блондинка вживала ненормативну лексику, зокрема посилала людей у формі "на х*й" і погрожувала їм звільненням з роботи 27967, що було зафіксовано на відео. При цьому жінка не дуже турбувалася про свій вигляд: в окремих кадрах вона сидить за кермом з широко розведеними ногами, між якими з-під коротенької сукні маячить нижня білизна червоного кольору pion. Пізніше в Інтернеті були викладені й інші фото та  відеоматеріали пригоди.
 
Сама ж Розинська вважає свою поведінку цілком авдекватною тому, як з нею поводилися співробітники ДАІ:
 
- П'ятеро здоровенних мордоворотів мене побили, подряпали руку так, що залишилася 10-сантиметрова рана cray, видирали сумочку, погрожували табельною зброєю... 25682
 
Білявка також впевненна, що від неї хотіли отримати хабаря, а це - "не її метод" t2443.    
 

Епізод ІІ
 
Невдовзі історія отримала досить таки несподіване продовження.
 
Адвокат телеведучої - Микола Неділько, який в той же час доводиться адвокатом Миколи Мельниченка, котрий мав з Розітою ("агентурне псевдо" Н.Р.) дуже близькі стосунки Sex та, схоже на все, продовжує підтримувати зі своєю незабутньою пасією щонайменше дружні відносини Together, коментуючи резонансний конфлікт української теледіви з ДАІвцями в центрі Києва, - назвав  інцидент переслідуванням української тележурналістки з боку правоохоронних органів з метою вплинути на опального екс-майора державної служби охорони The villain.
 
М.Неділько також повідав, що через інтимні зв'язки тележурналістки з колишнім охоронцем Кучми за нею було встановлено стеження невідомими особами. Адвокат акцентував, що зважаючи на стосунки його підопічних ця ситуація може бути використана проти Миколи Мельниченка All ok, оскільки подібні спроби відбуваються не вперше.
 
- Думаю, що хочуть припинити ту діяльність Мельниченка по порушенню кримінальної справи проти Кучми. І станом на сьогодні є ймовірність, що ситуацію з Розинською використають як вплив на Мельниченка у справі Щербаня, аби він не давав свідчення у даній справі", - заявив адвокат.
 
Епізод ІІІ і так далі... The lamer
 
Тим часом гучний, в прямому смислі слова, скандал The big rage не залишив байдужою міжнародну пргоресивну громадськість sos. Як стало відомо, учасники руху "Захопи Уол-Стріт" терміново організовують протестні ходи центральними вулицями найпотужніших промислових мегаполісів США Party Time, а держдеп планує виступити з різкою заявою із засудженням віроломних зазіхань українських ДАІвців на порушення прав блондинок Attention, закріплених спеціальної конвенцією ООН .
 
Оперативно створена група департаменту з особливо важливих справ МЗС Польщі спільно з футбольною федерацією країни Football працює над документом, який разом із висловленням обурення готує необхідну політико-правову підставу для розірвання раніше встановлених партнерських відношень з Україною в проведенні ЄВРО-2012 та закликає УЄФА перенести українську частину першості до будь-якої іншої країни, де блондинки не зазнають на собі такого жорстокого поводження з боку будь-кого, а надто - правоохоронців, які б, за ідеєю, мали б охороняти права всіх громадян, в тому числі і блондинок, а надто тих, чиї розміри бюсту перевищують середньо-статистичні, що вимагає особливої поваги і турботливого ставлення Angel.
 
Між тим головні тренери національних збірних команд, які в рамках цьогорічної європейської першості мають провести свої матчі в Києві, вже досягли згоди щодо відмови виходити на поле української столиці до того, як Наталії Розинській не будуть принесені вибачення й припинені репресії проти неї та її коханого, а також всіх чоловіків, які або вже були, або ще матимуть близькі стосунки з нею Devil.
 
Із відповідними протестними нотами мають звернутися до українських амбасад уряди прибалтийський та скандинавських країн, а також всі члени колишнього соцтабору. ПАРЄ оголосило про скликання екстренної сесії європейського парламенту. До штаб-квартири НАТО у Брюселі вже прибули генерали армій країн-учасниць військово-політичного блоку задля вироблення єдиної стратегії реагування на екстраординарний виклик сучасності Gangster.
 
Японський імператор пообіцяв зробити собі публічне харакірі, якщо конфлікт не бути залагоджено найближчим часом suicide_fool-edit.
 
В той же час Національна експертна комісія з питань захисту моралі, до складу якої Наталія Розинська входить як радниця girl_flag_of_truce, розцінила використання своєю членкинею ненормативної лексики та погроз на адресу співробітників ДАІ щодо звільнення їх з роботи, необхідними засобами самооборони. А на доказ справжньої високої моральності жінки siski були наведені стоп-кадри відзнятого в процесі інциденту відео, де між її широко розведеними стегнами Oops! чітко зафіксована наявність нижньої білизни червоного кольору blush2.
 
Консолідована позиція Нацкомморалі полягає в тім, що які-небудь претензії стосовно невідповідності високому моральному статусу Розинської могли бути доречні лише у випадку однозначних і неспростовних доказів відсутності спіднього з чіткою візуалізацією лобкового волосся shok і щонайменше - великих статєвих губ Kiss, а в окремих випадках - малих та клітора give_rose. Всього ж цього на плівках не виявилося. Отже не може бути і жодних нарікань на адресу пані щодо невідповідності її титулу представниці структури, яка займається захистом суспільної моралі Storm of applause.
 
Тому ТаЩоПосилаєНаХ*й, як і дружина Цезаря, на поточний момент поза всілякими підозрами  To tease.
 

Епізод заключний. Післямова.
 
В той день на Розинську співробітники ДАІ завели чотири протоколи: за недотримання вимог дорожніх знаків, за відмову зупинитися на вимогу інспектора Not hooligan, за відмову пред'явити документи і небажання пройти медогляд, що автоматично означає водіння автомобіля в нетверезому стані Alcohol.
 
У вересні минулого року через трагічне ДТП за участю Розинської один із соратників Віталія Кличка став інвалідом.
 

P.S. Які події у викладеному матеріалі сталися в дійсності, а що є лише польотом творчої фантазії, "режисер" залишає на розсуд глядачів читачів. Хоча з тексту, в принципі, все має бути зрозумілим.
 
автор сценарію
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
 
На світлинах: верхній (на початку допису) - Наталя Розинська посилає співробітників ДАІ "на х*й";
нижній - радниця НЕК з захисту суспільної моралі на якійсь вечірці.
© spetskor [05.05.2012] | Переглядів: 5406

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.7/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook