для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Екскрементальне телебачення


Екскрементальне телебачення
  Нещодавно жителі Північної Америки в нічному небі спостерігали дивне світіння. Це було так дивно, що найбільш перелякані з них навіть почали шукати причину цього явища. Хто в астрономів, а хто - в астрологів.
 
Причина ж виявилась досить прозаїчною: астронавти космічного човника «Дискавері» скинули в космічний простір десятиденний запас утилізованої сечі.
 
  Щось подібне ми спостерігаємо вже довгий час в Україні. Стомлений щоденними турботами електорат вечорами на сяючих телевізійних екранах спостерігає, як з каналу на канал скачуть «народні обранці» і з великим ентузіазмом поливають один одного фекаліями інсинуацій, образ, брехні. При цьому кількість нечистот на квадратний метр з наближенням до дати виборів зростає, хоча результат таких маніпуляцій нульовий.
 
  Хтось там зверху вирішив, що не пізнавальні, культурологічні програми, а саме це хоче щодня бачити в найбільш рейтинговий час наш співвітчизник. Що тільки цей непотріб в перемішку з дешевим совковим «милом», приперченим бойовиками можуть переварити наші мізки.
 
  Звичайно, малоосвіченим совком з вузеньким кругозором маніпулювати набагато легше, тому затрати на шоу окупляться сторицею навіть тим, хто вибори програє. Система турбується про самозбереження.
 
  Знаю одну жінку, просту прибиральницю, яка в вільний час збирає підписи під петицією до наших можновладців, в якій вимагається ввести кримінальну відповідальність за пропаганду в засобах масової інформації насилля, гомосексуалізму, за алкоголізацію молоді. Думаю, що душа в неї болить за майбутнє поколінь більше, ніж у всієї нашої «еліти» разом з їхніми купленими дипломами професорів різних наук.
 
  Ми можемо врятуватися від «зорепаду» лайна на наші голови лише одним способом: ігноруванням цих «шоу». Нехай вони ці «шоу» проводять самі для себе. Нам не потрібна їхня «жуйка», ми можемо в усьому розібратися самі.
 
  Згадаймо, що є прекрасні пізнавальні передачі на «Тонісі». Що «Дискавері»,- це не тільки екскременти в небі, а й телеканал з професійно зробленими передачами про навколишній світ.
 
  Хай живе дистанційний пульт в умілих руках!
© Лік ім.Павлова [20.09.2009] | Переглядів: 2160

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook