пароль
пам’ятати
[uk] ru

Обыденное ...


Обыденное ...
Дико осознавать, но в Украине обыденными приметами нынешнего, а не средневекового времени, становятся  казалось бы противоестественные для нормальной человеческой психики фразы …
Юлія Тимошенко
Від болю та відчаю я, як могла, почала захищатися та отримала через простирадло сильний удар кулаком в живіт, мені скрутили руки та ноги, підняли та потягнули в простирадлі на вулицю. Я думала, що наступили останні хвилини мого життя. Від невиносимого болю в спині та страху я почала кричати та кликати на допомогу, але ніякої допомоги я не отримала.
При том, что этот крик души абсолютно не слабого духом человека, хоть и женщины. Вот только находится она за решеткой, без каких либо на то законных оснований, наедине со всей  силовой машиной этой гребаной «власти».
 
А все её помыслы, все равно о дне завтрашнем
Юлія Тимошенко
План, який я пропоную, складається з 2 пунктів: по-перше, розпочати публічні міжнародні розслідування всіх корупційних оборудок родини Януковича та його оточення, де були задіяні міжнародні фінансові трансакції та оформлення власності, здобутої незаконним шляхом, на території інших держав.
 
Я публічно прошу всіх чесних журналістів, лідерів громадських рухів, службовців, силовиків та інших небайдужих людей передати мені матеріали журналістських та інших розслідувань, які чітко доводять міжнародний характер злочинів правлячої верхівки України. Я публічно звернуся до офіційної влади тих країн, в юрисдикції яких проводилися корупційні злочини наших правителів з проханням провести неупереджені, незалежні розслідування цих злочинів та притягнути до відновідальності винних. Треба розпочати Велике Очищення Країни вже зараз
 
По-друге, треба докласти всіх зусиль, щоб без революцій, мирно, під час парламентських виборів усунути авторитарний режим Януковича з усіма його метастазами. Найближчим часом я оголошу звернення до всіх громадян України з поясненням, як це на мій погляд можливо зробити. Якщо на парламентських виборах народу України завадять усунути цю владу, це означає, що доведеться піднімати нову мирну революцію. Але чого точно не можна робити – так це бути мовчазним стадом, яке ведуть на заклання. Поки я жива, я буду цьому протистояти. І ви не дозволите так принижувати Україну, я це знаю…

Наверное это и правильно, дабы спасти здоровую психику от маразма «региональной» реальности,  лучше всего действительно готовиться к дню завтрашнему, изменяя день настоящий.
 
А в это время в Савкиной «Live» истошно визжит Вадя Колесниченко … «а почему ей судмедэкспертизу по побоям оппозиция не сделала», словно не зная, что к Тимошенко и защитник то не всегда прорваться может. Да и кто ж в отношении своих же мордоворотов экспертизу назначать будет, в поисках  приключений на собственную жопу?!!
 
В конце, как полный апофигей во время взрывов и «праздника» региональной чумы, рыло Чечетова исторгает крик … «народ требует музыкальную паузу … М У З Ы К У !!!». Даже любопытно, когда же эта мразь себя народом почувствовать успела?
… звучит музыка.
 
В памяти медленно всплывают перефразированные слова «железного Феликса» … «Если эти скоты еще не сидят, то это не их заслуга, а наша недоработка»!
 
А темные глубины подсознания услужливо предлагают иное … «Пацаны» вам хотелось беспредела?
Так … П О Л У Ч А Й Т Е !!!»
 
Не приведи Господи увидеть – бессмысленный и беспощадный.
© Блик [28.04.2012] | Переглядів: 3213
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.2/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати