пароль
пам’ятати
[uk] ru

Цирк на дроті, чи реалії життя ?


Цирк на дроті, чи реалії життя ?
   І в прямому та переносному сенсі, але під шумок вибухів у Дніпропетровську та викрики незгоди оппозиції,  у верховній раді, стоячі майже  в коридорі, жіночка, яку так наполегливо та вперто влада просувала на посаду головного захистника всіх скривжених українців, зачитала текст присяги та швиденько зникла.
Що це було ?
Відеоряд, який можно побачити на тб з цього приводу просто шокуючий. Принаймі для нормальних та думаючих людей це просто нонсенс.
Чому така поспішність ?
Чому  читала текст присяги стоячі біля виходу ?. А не так як малоб бути в правовій державі - на трибуні вр ?
Всеж обирали головного захистника, а не якусь там наглядачку над прибиральницями у вр, км чи навіть адміністрації януковича.
Хоча "прибиральницею" для януковичів вона напевно всеж буде.
 
Питань можно ставити багато, так само як і давати самім собі відповіді на них.
Офіційного тлумачення тлумачів від влади януковичів ми напевно не почуємо. Вони свою справу зробили. Що їм тут тлумачити. І якщо всеж прокоментують то  по їх версіїї все буде законно та правильно.
 
Моя версія напевно буде сама проста - попередниця тепер вже " в законі" Лутковської, Карпачова почала говорити  про події в качанівській колонії з Ю.Тимошенко, те, що владі дуже не подобається.
 
Але позачергове засідання вр ( оппозиция погодилась розблокувати роботу вр )  проводилось з приводу вибухів у Дніпропетровську, а не присягання тої випещеної пані януковичу, тому хочу і свої п'ять копійок вставити з того приводу.
Напевно влада тепер почне закликати свій лохторат гуртуватись навколо партії та влади в таку небезпечний час їх для держави. Колись та десь в історії людства таке вже було...
 
© Захар Беркут. [27.04.2012] | Переглядів: 2097

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.7/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати