для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Гаварит Украина"


В полку російських телеведучих на українському ТБ прибуло!
 
Черговим московським засланцем став Алєксєй Суханов, який тепер щобудня у вечірньому прайм-таймі веде ток-шоу "Говорить Україна" на ахметівській ТРК "Україна." Слід розуміти, серед українських журналістів достойну кандидатуру не знайшли. Ну немає і все тут. Як не шукали. А може взагалі ще не народився український претендент, який би був рівний росіянину?
 
"Алексей Суханов - ведущий ток-шоу «Говорить Україна», не просто модератор дискуссии в программе – это профессионал с большим телевизионным опытом и, что немаловажно,  -  человек, который умеет внимательно выслушать, искренне посочувствовать и помочь в решении конфликта. Алексей активно участвует в работе над программой, выборе тем и подготовке материалов".
 
Так росіянина представляють на сайті ТРК "Україна". І справді, як бачимо, у всіх вимріах незамінний кадр. Куди там до нього українським журналістам, які  і не професіонали, і без телевізійного досвіду, і не вміють уважно вислухати як і щиро поспівчувати...
 
От і маємо, що на українському телебаченні в ток-шоу "Говорить Україна" на телеканалі "Україна" ведучий - росіянин. Виходить, що нам, бідним українцям, без них нікуди. Ні "Велику політику" на "Інтері" провести (хто ж може порівнятися з самим великоросійським "метром" Кисельовим?); ні на Першому Національному без Шустера обійтися - ані в політичній програмі, ані в соціальній ("Адреналін"), ані в спортивній - пам'ятаєте "Українські пристрасті" з приводу Чемпіонату світу по футболу в ПАР?
 
Та що там поговорити, ми, українці, в себе вдома, навіть проспівати вже не можемо без оцінок посланців білокам'яної. Всюди вони. Всім керують. Все під їхнім пильним оком і контролем. Яке шоу не увімкни, то суцільна "наша раша". Від цих безкінечних ургантів, арбєніних, сосєдових, свєтлакових і компанії вже нудить.
 
А що не серіал, то неодмінно про російських ментів, зеків, енкаведистів, спецназівців. Повсякчас в кадрі російські триколори, портрети путіна, медвєдєва, сталіна. Безкінечна війна. Чи то в окопах "великой отечественной", чи то в сучасних підворотнях. Ставки, штаби, ментовки, тюрми. І непреривне бухалово: в кабінетах, камерах, землянках, парадних, на дитячих майданчиках у двориках. Українське ТБ по вуха в Росії. Як у лайні. А ще ці доморощені бенкендорфи, гордони, табачнікі...
 
До речі... Якщо сам міністр освіти України призначений по квоті Кремля, і, як виявляється, він в Кабміні (і не лише там) не один такий,  то чому б не припустити, що і кожен новий полпред російської журналістики на українському телебаченні не з'являється в нашому ефірі у той самий спосіб.
 
Може це їх спеціально до нас відряджають? По команді. Дзвонять чи повістку приносять: "велено явиться с вещами на сборный пункт". А далі - куди пішлють: чи то на політичне ток-шоу, чи то соціальне, чи розважально-гумористичне. Може це для російьких ведучих як служба в армії? Така собі журналістська повинність? Треба відслужити в Україні "за царя-батюшку, за отєчєство". Помітити територію.
 
Головне завдання сецоперації з десантування російських телеведучих на нашому ТБ - розширення в українському телепросторі російської присутності, щоби і там, в Україні відчували "русский дух", а з ним і "мир". Аби знали ті "хохли", чиїх вони баринів холопи, без яких їм ані кроку не ступити. Аби були завжди під надійним наглядом "великого брата". А то не дай Боже, ще вибрикуватися почнуть. Самі, без дозволу... "К ногтю их!". А як буде потрібно, то і "к стенке", малоросів зрадливих.
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
 
На фото: Алєксєй Суханов.
 

 
"Родился в России в городе Иваново. Образование получил в Московском государственном Институте коммерции, отделение менеджмента. Карьеру начал на областном радио. Позже работал на ивановском областном телевидении. В Москве на курсах повышения квалификации прошел пробы, став корреспондентом службы информации радиостанции "Маяк". Работал ведущим на "НТВ", "Пятом канале" (Россия), "Дождь", "ТВ3". С декабря 2011 года - ведущий информационно-аналитической программы "Новости 24" на канале "РЕН ТВ". С апреля 2012 – ведущий ток-шоу "Говорить Україна".
ТРК "Україна"
© spetskor [19.04.2012] | Переглядів: 3843

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook