для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дивуюсь я людям, які владі не вірять.


Дивуюсь я людям, які владі не вірять.

Хочу розпочати з  того , що виклав вчора в анекдотах :
 
  
Азаров: - в 2010 году пенсии и зарплаты будут повышены... - а лохи повірили обіцянкам.
Азаров: - в 2011 году пенсии и зарплаты будут повышены... - а лохи знову повірили обіцянкам.
Азаров: - в 2012 году пенсии и зарплаты будут повышены... - а лохи посміялись, але повірили і цім обіцянкам.
Азаров: - в 2013 году пенсии и зарплаты будут повышены 4 раза...
Тепер лохи точно повірять, бо то ж "4 раза" більше !!!
 
«В этом году мы еще дважды будем повышать все социальные стандарты. На следующий год мы также планируем четырехкратное — один раз на квартал повышение пенсий и заработных плат», — подчеркнул .азаров.
 
Я вже навіть гублюсь, де реалії нашого життя, а де анекдоти....
 
    Як на мене , то тепер просто бери цитату з любого виступу чи навіть інтерв'ю керманичів держави януковичів та азарових, додавай  смайлик або пару літер - і анекдот вже готовий ! ( незабудьте зайти в "анекдоти" та проголосувати там  за мій шедевр ).
 
   А причиною мого сьогоднішнього імхування стала sms-ка від приватбанку, куди мені "падає" пенсія. І якщо всі попередні роки, а це вже ДВА роки януковичів при владі, я гарантовано та стабільно отримував свої 822грн/мсц, не зважаючи на економічну кризу у світі. То сьогодні на мене пролилась манна небесна та виконалось давно обіцяне підвищення ! Сьогодні я отримав підвищенну пенсію - 838грн. !!! А це не так вже і мало, як комусь може видатись на перший погляд.16грн - це цілих 2% підвишки !  16 грн - це ціле кіло ліверної ковбаси. Правда не самого кращого гатунку, але всеж КІЛО!
 
   Та Бог з нею, тою пенсією. Ну справді, хіба можно було підвищити зарплатню чи пенсію за два роки до виборів при такій економічній скруті  ? Та і за рік до виборів хіба можно щось підвищувати, щоб не зруйнувати економіку держави ? Ну звісно що НІ!. І з цим погодиться любий, хто мало-мальські розбирається в держ.управлінні. А розбираються в тому у нас всі!
 
    А от за пів року до виборів, то тут вже так треба зробити, щоб навіть сліпий побачив та відчув ці підвишки та покрашки.
 
   Дуже мені хочеться поглузувати з отого, азаровського - " в 2013 году пенсии и зарплаты будут повышены 4 раза !"  Ви тільки собі уявіть, як тонко, як розумно і просто проффесійно сказано.  
І скоріш за все більшість з тих, хто прочитав це азаровське "хау-ноу" уявили собі, що збільшуться їх виплати, як зароблені, так і пенсійн, наприклад -  з 800грн/мсц  до 3200грн/мсц . Да за таку владу і її наміри покращити мені життя я кому хош горло порву, а з шкури того опонента тапочок нароблю всім родичам.
 
    Але ! Одне величезне АЛЕ в маленькій літері " в ", яка відсутня, а вірніше стоїть не там де потрібно в тому пляні пана азарова. Буковка " в " стоїть на початку, а не перед " 4 ". І тому суть одразу міняється.
 
   Щоб ви зрозуміли, до чого я так наполеглево вас клоню-спонукаю, поясню на простому прикладі.
- У вас зарплата 1000грн/мсц і обіцянка азарова " в 2013 году пенсии и зарплаты будут повышены 4 раза  (поквартально, тоб-то раз на три місяці)" на руках.
  - В першому кварталі вам підвищують платню одну гривню ! Мало ? ну хай тоді на 10 грн, а це вже 1% ! І ви вже счасливчик з платнею у 1010грн/мсц. Так само буде у 2, 3, та 4 кварталах.  І за рік ви отримаєте підвишки до платні аж 40грн+60коп. ! ( це при умові, що на 10 грн в квартал. А якщо всеж буде лише 1грн ?)
 
   От і вся історія, малята - хлопчики та дівчатка. Така от казочка вам від азарова і к'
© Захар Беркут. [14.04.2012] | Переглядів: 5166

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook