для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Знову за дегенератів


Знову за дегенератів

Тут мені якось закидали про недостачу доброти с моїх імхах. Зокрема це стосувалося статті за миколаївських дегенератів. Мовляв, я своїм депресивним імхом зіпсував людям настрій, а мусив би підняти той настрій, добавивши, як ізюм в булку, якісь позитивні моменти, які й мусили залишити по собі в живому організмі бадьорість і смак до життя. Бо саме доброта в купі з простотою красотою врятують світ, а не зло. А оскільки я пишу злобно, то ні про яке рятування світу не може бути й мови. Одна голіма ентропія, матеріалізована „донецькими”.
Так я спішу повідомити гуманоїдам, що з добротою у мене явно не склалося. А за звітний період її стало менше на два порядка мінімум. Втім, я цим не особливо переймаюсь, оскільки від моєї мізантропії всесвіт не постраждає. Бо зустрічний потоком йде цілий вал доброти і людяності, що не може не радувати. І що саме приємне – від „донецьких”. Ось заголовок чисто з позитивом -
 
       «Донецкие» собирают деньги на выкуп мажоров, убивших Оксану Макар
 
Все ж є у нас добрі люди, є! Позитиву видадуть на-гора – мама не горюй.  
 
По состоянию на 2 апреля 2012 года в социальной сети ВКонтакте существует две наиболее активные группы поддержки николаевцев Максима Присяжнюка, Артёма Погосяна и Евгения Краснощёка, подозреваемых в зверском изнасиловании и сожжении заживо 19-летней Оксаны Макар. Сообщества, где собираются средства для материальной помощи этим молодым людям и всячески осуждается жертва насильников, модерируются из Донецкой области, сообщает uainforg.
 
Ну, і хто після цього скаже про ніби то черствість і бездушність мешканців шахтарського краю? Це ж про них було сказано руськоязиким ефіопом:
 
„И милость к падшим призывал!”
 
Бо хоч гвалтівник, хоч садист – все ж божа істота. А комусь – і рідна душа... Як же не перейматися їх долею? А ви кажете – нестача доброти.
Так що, як бачите, з балансом добра і зла у нас все чики-пики. Тому я знову про зле і саме в цій справі.
 
Осіб з тонкою нервовою організацією відразу посилаю вишивати хрестиком на п’яльцях, подалі від моніторів, бо знову зіпсую людям настрій, а тут на підході свято всепрощення...
 
Так от: коли я читав за стан Оксани Макар, то не міг зрозуміти: як це у живої людини могли бути обвуглені окремі кістки? Що це за така „тряпка” горіла? А тут якийсь мент - із нормальних - інфу злив в інет. І за цією інформацією ларчик відкривається дуже просто і логічно: пацанчики її палили паяльною лампою. Живу людину. Саме тому у неї були обвуглені кістки і зварені внутрішні органи.
Власне, тут можна й поставити крапку.    
 
П.С. Забув сказати, що двох хлопчиків, начебто, таки хочуть відмазати.  
 

  
© sampo [12.04.2012] | Переглядів: 2349

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.1/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook