пароль
пам’ятати
[uk] ru

Стара газета.


Стара газета.
Ось читаю різну муйню де персоналіїв сайту за скаргу адміністрації на хамство інших персоналіїв сайту, окремі персоналії сайту називають  СТУКАЧАМИ.
Причому отримують за хамство вони максимум 30 днів відвідання сайту в режимі читання.
Оце і вся кара. А зазвичай всього 3 або 7 діб. І то треба ще кілька разів в один день нахамити.
Окрім цього якщо до когось з персоналіїв є претензії то всі ж один одног знають, зустрічались або можуть зустрітись і все вияснити особисто.
 
Я цим просто хочу сказати що справжнє стукацтво виглядає зовсім ІНАКШЕ чим явне повідомлення на сайт. Та і кара за стукацтво виглядає зовсім інакше чим на сайт, про що наведено нижчеі.
 
Ось пропоную вам старий номер газети "Колгоспник рокитянщини" від 30 березня 1936 року (40-й випуска).

 
Ця районна газета окрім іншого містить кілька цікавих оголошень. Серед котрих навіть згадується мій дідусь. Якійсь добродій стуканув, що погано вчителі виконують додаткову покладену на них безоплатну роботу. Там це не поодиноке оголошення. Тобто не лише про мого діда а і про інших вчетилів і про інші села де було те саме. Тобто як кажуть це було масове явище в поведінці вчителів.
Адже фактично мова йшла про те що вчителі після занять та всього іншого мали би йти в сусідні села і проводити там агітацію за сталіна, пояснювати успіхи і покращення тодішнього життя вже сьогодні місцевим селянам.
Причому ясна діло на безоплатній основі і у "вільний час". При цьому ясна річ ніхто невідміняв тодішні сталінські ініціативи з покращення життя вже тоді. Зокрема обовязкову здачу частини врожаю і інші податки, ну окрім податків були ще різні досаафи і т.д..........................
А в даному конкретному випадку с. НАсташка знаходилось в десятку кілометрах від мого. ПРичому маршруток тоді не було, а лєсапєд був неаби яким розкошем. ТОбто є в тебе лєсапєд ти олігарх...............

 
Звісно підпис СІЛЬКОР або КОЛГОСПНИК чимось схожий на НІКИ котрими користуються в Інтернеті. Окрім лише того що ми тут всі вже давно один одного в більшості бачили в реалі.
Ну і також НІК залишає по собі ІР адресу і для адміністрації сайту чи і когось іншого буде нескладно вийти і на персоналія в реалі. А от з СІЛЬКОРАМИ і КОЛГОСПНИКАМИ таке виключено. Вони тодішня  БРИГАДА. Батьки сучасних ІНТЕРНЕТ  БРИГАД. Люди на ставці і зарплаті.
 
А ось поруч ооголошення про те що як вчиняли з тими хто висловлював хоч натяк на незгоду з керівною лінією партії.
Я на юридичному форумі задав питання людям що буде якщо наприклад ставсь такий випадок:
У людини при зміні президента відібрали бізнес. Людина пішла на підприємство що належить місцевій адміністрації і там працювала нехлюйські. Це помітила одна робітниця і зробила зауваження та доповіла керівництву. За це ця людина нанесла їй легки телесні ушкодження та морально поглузувала з неї привселюдно.
Питалось на яку кару така людина може очікувати?
Мені сказали що скоріш за все на НІЯКУ. Ну в гіршому випадку штраф або 15 діб...........
 


 
Але тоді партія ставила задачу по селекції людини нового типу. Гомосовєтікуса. Тому методи були простіше.
Ось цікава замітка.
При зміни влади (Ленінський НЕП змінивсь Сталінською коликтивізацією) в чувака відібрали бізнес.
Пішов він в наймані працівники. Працюваав хреново порушуючи технологію робіт.
Дівчина на нього стуканула, а він дізнавсь хто і зустрів в реалі.
Він її штовхнув і поглузував з неї (легкі телесні).
І його розстріляли.
 
© Слово [10.04.2012] | Переглядів: 3130

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.2/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook