пароль
пам’ятати
[uk] ru

Дніпропетровська ПР втрачає багнети. Екс-"регіонали" закидують колишніх однопартійців лайном


Дніпропетровська ПР втрачає багнети. Екс-
Вікторія Шилова: "Я витримала паузу"
 
заява депутата Дніпропетровської обласної ради Вікторії Шилової про принципові розходження з політичним курсом Партії регіонів

Я витримала паузу, щоби дочекатися, доки зійде хвиля злоби і агресії з боку моїх колишніх однопартійців.
 
Мої розходження із політичним курсом Партії регіонів та її місцевої команди мають принциповий та ідеологічний характер. На відміну від них, у своїх діях я завжди керувалася і керуватимусь інтересами українського народу та територіальної громади Дніпропетровської області. Для мене Україна понад усе.
 
З трибуни обласної ради я відкрито виступала проти провадженої партією влади так званої медичної реформи, яка нанівець нищить систему охорони здоров'я і є жорстоким експериментом над людьми.
 
Я публічно протестувала проти обслуговування Партією регіонів олігархічних кланів, бо це бо паразитують на мешканцях мого Новомосковського округу, Дніпропетровщини та всієї України.
 
Поборюючи корупціонерів з місцевої влади, захищаючи від закриття дитячі інтернати та лікарні, я скрізь натикалася на протидію своїх однопартійців-регіоналів. Як виявилося, вони ніколи не були моїми однодумцями, бо дбали не за покращення життя людей, а лиш за власну кишеню і теплі місця у владі.
 
Я відмовилась голосувати у підтримку українофоба-Табачника, який послідовно здійснює духовний геноцид нашого народу і нівечить нашу історичну пам'ять. Вважаю заяву Дніпропетровської облради на його підтримку найганебнішою подією в усій її історії. І це було останньою крапкою.
 
Давно почувалася внутрішньою опозицією у цій партії і давно зрозуміла, що боротися із системою несправедливості, брехні і беззаконня, яку вибудовують сьогодні в країні регіонали, неможливо, знаходячись усередині цієї системи.
 
Я шкодую, що свого часу піддалася на умовляння і прийняла синьо-білий партійний квиток, і приношу за це вибачення перед усіма українцями. Разом із тим, мені не соромно дивитись у вічі людям за те, що я роблю як обраний на окрузі депутат обласної ради. Я завжди готова звітувати перед виборцями і пройти будь-яку люстраційну комісію.
 
Щоби зняти питання відносно поданого мною позову до суду на моє звільнення з посади заступника голови обласної ради, заявляю, що роблю це лише, щоби довести беззаконня цієї влади. Того ж дня, коли суд прийме рішення про моє відновлення на посаді, я сама подам заяву на звільнення, бо не бачу можливості працювати в команді псевдореформаторів.
 
Я продовжую активну боротьбу за інтереси громадян, проти знущань над українським народом. Я розумію, що політика - це командна гра і готова до співпраці з тими політичними силами та громадськими організаціями, які прагнуть зупинити вакханалію беззаконня і геноцид українців.
 
Я виступаю з ініціативою проведення на території Дніпропетровської області місцевого референдуму проти згубної для здоров'я людей медреформи і закликаю партії об'єднаної опозиції, всіх небайдужих громадян стати на захист конституційного права мешканців області на отримання медичної допомоги.
/кінець заяви/
 
Нещодавно Вікторія Віталіївна була виключена з ПР та звільнена з посади заступника голови Дніпропетровської обласної ради. Причому виставлена охорона заважала їй забрати з робочого кабінету особисті речі.
 
Такі гоніння сталися після того, як вона відмовилася голосувати за відозву облради на підтримку діяльності міністра освіти Дмитра Табачника. Сама ж Шилова додає до причин сурових санкцій щодо неї з боку місцевого керівництва ПР, її критичне ставлення до запроваджуваного на Дніпропетровщині пілотного проекту медичної реформи і активну протидію новаціям, які призводять до скорочення лікувальних закладів, а відтак позбавляють населення права на отримання необхідних медпослуг.
 
За словам опальної регіоналки, вона була виключена без її відома, не маючи можливості захистити власну позицію. В Партії регіонів Шиловій закидають порушення партійної дисципліни, використання службового становища й застосування адмінресурсу у власних цілях, що проявилося в організаціях публічних заходів, як от зустрічей в державних установах з трудовими колективами та ще й в робочий час.
 
Також серед пунктів звинувачень фігурують антисемітизм і ксенофобія в матеріалах «Правого берега» - газети, яка редагується і випускається Вікторією Шиловою за її власний, як вона стверджує, кошт. До слова, подібні претензії висуваються до Вікторії Віталіївни далеко не вперше.
 
У листопаді-грудні 2004 року, будучи редактором соціально-політичних програм Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії,  Вікторія Шилова брала участь у місцевому Майдані, підтримуючи Віктора Ющенка. Одначе вже на наступних виборах пройшла в депутати облради по списку Блоку Лазаренка, фракція якого разом Партією регіонів та КПУ створили біло-блакитно-червону, «антипомаранчеву» більшість. Невдовзі Шилова стає гендиректором ДОДТРК.
 
На цій посаді вона перебувала до конфлікту з тодішнім головою облдержадміністрації, спочатку «ющенківцем», а потім «тимошенківцем» Вікторем Бондарем. Тривала боротьба Вікторії Віталіївни за гендиректорську посаду, що знайшла своє пряме й детальне відображення в ефірі обласної студії державного телебачення, в тому числі у вигляді спеціального телемарафону, закінчилася не на її користь.
 
У своїх коментарях Шилова заявляла, що до її зняття з керівної посади доклалася сама Юлія Тимошенко, на той час прем'єр-міністр України. При цьому звільнена посилалася на інформацію, отриману від очільника Держкомтелерадіо Анатолія Мураховського.Тоді ж вона оприлюднила своє бажання створити й очолити міністерство пропаганди України.
 
Після певної паузи в політичній активності, протягом якої Шилова зблизилася з СПУ Олександра Мороза, очоливши місцевий осередок громадської жіночої організації, котрою на всеукраїнському рівні керувала соціалістка Валентина Семенюк, Вікторія Віталіївна знайшла застосування своїм різноманітним талантам в «біло-блакитній» команді.
 
У президентську виборчу кампанію вона активно агітувала за Януковича і ще палкіше - проти своєї особистої кривдниці Юлії Тимошенко. Зокрема, Вікторія Віталіївна запам'яталася дніпропетровським глядачам своїми численими телевізійними сеансами з викриття всієї підноготної політичної кар'єри й бізнесової діяльності прем'єрки.
 

 
Одним з найбільш знакових і ефектних моментів антипрем'єрської кампанії Шилової стала її поява на телеекранах з косою «а-ля» Тимошенко. Цим Вікторія Віталіївна ніби підкреслювала, що їй така зачіска більше пасує. А ще вона дорікала Леді Ю неукраїнським корінням, називаючи її «вірменською дівчинкою» за прізвищем Грігян.
 
Цілком природно, що вдруге мандат депутата обласної ради Вікторія Шилова здобула вже в списку Партії регіонів. Її заслуги були оцінені партійним керівництвом гідними посади заступника облради. «Медовий місяць» Вікторії Віталіївни з ПР протривав два роки і ознаменувався народженням другої дитини, цього разу доньки, що є особливо видатним фактом, враховуючи незаміжній (причому вже двічі, так само як Віктор Федорович несудимий) статус суспільно-політичної активістки та її граничний для репродуктивної функції вік. І от чергове гучне розлучення.
 
"В город Глупов пришла весна. И у целого ряда глуповских лже-демократов вполне ожидаемо обострилась обычно вялотекущая шилофрения.
 
Заболевание это, как известно, имеет следующую симптоматику: больные не обращают внимания на многочисленные подлости, гадости и антиукраинские провокации, совершаемые В.Шиловой НА ДЕЛЕ… Зато стоит упомянутой личности перед очередными выборами СКАЗАТЬ что-то хорошее, как больные глуповцы ЗА СЛОВА ПРОЩАЮТ ДЕЛА.
 
Так и теперь… Шилова в третий раз разыграла свою козырную фишку - перед выборами поссорилась с губернатором (до того она перед выборами ссорилась с Деевой и Бондарем), заодно поменяв политическую ориентацию - уже раз в десятый.
 
Фабула такова. Как только градоначальник г.Глупова выразил желание осуществить пилотный проект геноцида … простите, я хотел сказать медицинской реформы… нашлись люди, начавшие борьбу против подобного пилотирования.
 
Борьба продолжалась около года и всё это время заместитель председателя облсовета ПО ПРАВАМ ЧЕЛОВЕКА В.Шилова молчала. Не выступила она и против областного бюджета, где финансирование расстрельной команды не предусмотрено только потому, что от такого бюджета врачи сами сдохнут, не говоря уже о больных…
 
Но, как только запахло выборами, Шилова немедленно осудила медреформу и… с одной стороны, вылетела из Партии Регионов, с другой стороны, те же самые регионалы проголосовали за восстановление медучреждений в том округе, где Шилова будет баллотироваться.
 
Слепому видно, что происходит подготовка тушки. Но те, кто не хочет видеть - хуже слепых…
 
Что касается тех "патриотов", которые прощают Шиловой её украинофобию за то, что она кроме того, что антиукраинка, ещё и антисемитка, то, увы, поскольку все хорошие психиатры почему-то евреи (наверное, это заговор!) то надежд на исцеление данной группы шилофреников нет…"

Костянтин Когтянц,
ДОО УНП.

На фото: автор коментаря виступає під час мітингу в підтримку національно-територіальної цілісності Грузії.
Європейська площа Дніпропетровська, 16 серпня 2008 року.

 
Ще донедавна Шилова регулярно розповідала в ефірі "Дніпропетровського державного",
які хороші Віктор Федорович Янукович і його "регіони". Включно зі всіма молодими й енергійними вілкулами та іншими удодами (названі прізвища голів ОДА та облради відповідно). Як вони з кожним днем покращують життя в країні і на Дніпропетровщині, звісно ж, для людей, а не для себе. Виходить, вона цим займалася через свою "внутрішньопартійну опозиційність"?
 

 
Та й вступала до глибоко антиукраїнської, москвофільської, олігархічної Партії регіонів зі всіма її ахметовими й табачниками, слід розуміти, керуючись виключно "патріотичними почуттями" й "палкою антипатією" до олігархів. "По морям, по волнам, нынче здесь - завтра там"...
 
Тим часом стало відомо, що з ПР вийшов ще один депутат - Новомосковської міської ради, місцевий, тепер вже колишній біло-блакитний вожак Костянтин Пузир. Кажуть, зовсім "здувся". Отже, як бачимо, "процес пішов". Хто наступний?
 
"Я спускался в трюм,
Я беседовал там
С господином - начальником крыс,
Крысы сходят на берег
В ближайшем порту
В надежде спастись
..."
/"Наутилус Помпилиус" <Титаник>/
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [07.04.2012] | Переглядів: 2770

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook