пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ми - Ваша Смерть!


Ми - Ваша Смерть!
Сценарій пропонованого автором блогу антирекламного ролику починається з появи на екрані дебелих хлопців в уніформі «Беркуту». Вирази обличчя у всіх – пропорційні ледь здобутій ними середньо спеціальній освіті.
 
Потім іде нарізка кадрів про «героїчні» будні спецзагону та інших підрозділів міліції з перешкоджання проведенню мирних зібрань, розгону мітингувальників, "пакування" в автозаки громадських активістів тощо.
 
Текст начитує голос за кадром:
 
«Ми – правоохоронці, співробітники МВС. Ми несемо службу з приборкання демократії в країні. Такою є наша головна місія відтоді як президентом в Україні став Віктор Федорович Янукович. Це – наш президент, на варті особистої безпеки якого ми стоїмо. Адже вважаємо його гарантом придушення громадянського суспільства в країні, згортання демократії, ліквідації свободи слова та інших негативних явищ, що заважають політичній і соціально-економічній стабільності в країні.
 
Якщо вам не до вподоби бодай найменші прояви публічного протесту -  чи то проти політики президента Януковича та його уряду, чи то діяльності органів місцевого самоврядування – і ви стали свідками подібних неподобств: звертайтеся до нас і ми відреагуємо на виклик!
 
Якщо опозиціонери вийшли на вулиці з антипрезидентськими гаслами, тримають в руках державні прапори, одягнуті у вишиванки, несуть з собою намети, то наші співробітники негайно виїдуть на місце і заспокоять будь-яку громадську активність.
 
Ми професійно перешкоджатимемо проведенню зібрань усіх форм та з будь-якою кількістю учасників! Рішуче припинятимемо їх у виконання принесених з собою судових рішень про незаконність заходу у зв’язку з загрозою виникнення надзвичайних ситуацій, масових заворушень, небезпеки життю і спокою інших людей, а також через порушення санітарно-епідеміологічних норм.
 
Наші бійці швидко перекриють рух протестувальникам, візьмуть їх у щільне кільце, а потім розфасують по автозакам разом з їхніми транспарантами, знаменами та іншим ганчір’ям.
 
Ми забезпечуємо надійний захист урядовцям, близьким до влади представниками великого бізнесу, політичним партіям і організаціям, лояльним до політики чинного президента.
 
Якщо ви захочете провести анти -тимошенківський, -луценківський та інші антипомаранчеві мітинги, ми гарантуємо вам відповідний супровід від початку акції до її завершення. Ніщо не завадить вам висловити свою єдність і солідарність з єдино правильною політикою президента Віктора Федоровича Януковича та Партії регіонів. А якщо і трапиться якась провокація з боку ваших опонентів, то порушники спокою будуть миттю знешкоджені нами.
 
МВС – надійний засіб проти демократії! В одній команді з нами працюють СБУ, прокуратура і суди.
 
Життя повне сюрпризів та, на жаль, не всі вони приємні. Отже якщо ви прихильний до влади:
 
- народний депутат або політик;
- очільник обл. чи райдержадміністрації;
- керівник, активіст партійного осередку будь-якого рівня;
- бізнесмен;
- співробітник правоохоронних органів: суддя, прокурор чи їхній помічник або заступник;
- діяч шоу-бізнесу...
 
...і втрапили в халепу, припустимо, ваш джип на великій швидкості смертельно травмував одного, двох, трьох та більше пішоходів в тому числі на «зебрі», а ви були у цей час за кермом транспортного засобу у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння – не біда! Наші оперативні співробітники та слідчі обов’язково допоможуть вам уникнути покарання,  а в разі неможливості – пом’якшити ступінь відповідальності до суто символічного, тобто умовного.
 
Теж саме стосується і ваших рідних, близьких, знайомих.
 
Ваш син взяв участь у груповому зґвалтуванні і при цьому намагався задушити жертву, а потім пробував спалити її живцем? Не переймайтеся, довіртеся нам! І ваші проблеми стануть нашими. А якщо хтось з фігурантів злочину випадково й опиниться під вартою, зобов’язуємося у найкоротший термін виправити помилку.
 
В той же час всіх, хто має хоч слово проти нині чинного президента Віктора Федоровича Януковича, його курсу політичних перетворень та соціальних реформ, більше того, має зухвалість висловлювати свої протести публічно та ще й організовано – ми попереджаємо: затопчемо заживо, порозбиваємо голови кийками, потруємо газом. Адже Ми – Ваша Смерть! Нехай саме ці слова означає для вас абревіатура нашого відомства.
 
В тебе мінімум інтелекту? Ти майже повний дебіл? Ніколи не мав докорів сумління? Не знаєш, що таке совість? Твій дідусь – затятий сталініст? Ненавидиш помаранчеву бандеру та іншу фашистську нечисть? Тебе нудить від вишиванок?  Дратує слово «демократія»? Починає тіпати, коли чуєш про свободу думки, слова і зібрань? Ненавидиш Євросоюз, США й НАТО? Ти за слов'янську єдність? Росія для тебе - братня країна? Вважаєш публічних протестувальників лохами або своїми особистими ворогами, чиї обличчя, груди, спини та інші частини тіла прагнуть твого кулака, кийка, чобота? Хочеш випробувати міць свого удару на живих людях? Не боїшся застосовувати фізичні тортури? Можеш легко виконувати накази не замислюючись над їхньою законністю? Маєш душу ката?  І за все це хочеш мати стабільний заробіток?
 
Тоді вступай до лав МВС! Тут чекають на тебе!".
 
Олексій Мазур,
Дніпропетровськ.
© spetskor [04.04.2012] | Переглядів: 1511

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати