для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Країна тимчасових незручностей


Країна тимчасових незручностей
Коли я бачу десь напис «Просимо вибачити за тимчасові незручності», мені стає млосно. Бо, живучі в цій країні, я чудово розумію, що це означає.
 
А означає це лише одне – тимчасовість ця буде розтягнута в часі на роки, а то й десятиліття.
 
Звичайно, з точки зору вічності навіть столітня війна є явищем тимчасовим. Можливо саме вічність мають на увазі ті, хто повідомляє нам про тимчасові незручності, а також про тимчасові труднощі, які, зазвичай, завжди є наслідком тимчасових незручностей.
 
Я не буду вдаватися до конкретики, бо кожен з тих, хто прочитає ці рядки, самостійно може привести купу прикладів, варто лише подивитися навколо.
 
Весь час складається враження, що хтось все відкладає на потім, а поки що най буде так, як є. Воно ж бо тимчасово, варто лише трішечки потерпіти і все буде добре.
 
І чи то мені здається, чи то воно так і є, але видається, що й обіцяльники, й ті кому обіцяють сподіваються на якесь диво. Тіпа, з’явиться з туманного задзеркалля чарівник і безкоштовно все подарує.
 
А поки що, доки тимчасово чарівник не передбачається, можна продовжувати тимчасово красти, тимчасово отримувати відкати, тимчасово дурити всіх навколо, тимчасово нічого не робити і вибачатися за тимчасові незручності, які вже давно переросли в тимчасові труднощі (котрі є такими лише з огляду на вічність).
 
Це вже навіть нагадує якусь релігію. Така собі, знаєте, секта «Тимчасових незручностей», котра обіцяє вірним райське життя після. Після чого? А просто – після. А з огляду на це, не варто перейматися тимчасовим сьогоденням.
 
Не варто здіймати бучу через перериті дороги, занедбані будинки, маленьку зарплату, погану медицину, злодійкуватих чиновників-хабарників, бандитський уряд, високі ціни і т.д.
 
Не варто, бо ви ж бачите напис «Пробачте за тимчасові незручності».
© R`n`R [03.04.2012] | Переглядів: 4120

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.7/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook