пароль
пам’ятати
[uk] ru

Картини маслом


Картини маслом
У стінах українського уряду зникли чотири цінні картини, які належать Національному художньому музею України.
Дві з них зникли взагалі, замість інших двох з’явилися фальшивки, повідомляє УНІАН.
 
"У 2008 році ще були оригінали. У 2010-му, коли проводилася повна звірка, уже були підробки. Це шокувало навіть працівників Кабміну, котрі разом із нами зайшли в кабінет керівника Державного агентства з питань науки, інновацій та інформації Семиноженка, і побачили, що картини несправжні", - заявив експерт.

 
Регіонал без мистецтва як дурник без пряника не може прожить то ість може але голімо йому стає так шо не передать якшо не прикоснеться до мистецтва двома руками в латексних перчатках а вони регіонали всьо на ощуп опреділяють хоч Брейгеля старшого від младшого хоть фламанську школу від голанської хоч кошельок підрізати всьо на ощуп всьо пальцями своїми умілими така у них маза по жизні і пре їм на картіни не па дєцкі от там де появляється регіонал тут же шось з живопісю. Проісходіт. То ість проісходіт з живопісю шось обов’язково не було такого шоб регіонал пройшов біля картіни і з нею нічого не проізошло дематеріалізується містіка просто капєц якийсь от Дімон Табакі тоже якісь картіни у Львові гіпнотизував так прістально вдивлявся але пацани справу замяли. Хер з ним пропали і пропали. Художників дохера нові намалюють їм робити треба шось сидять в переході бухають пристають дай червонєц зрисую всього за дадцятку без здачі.
А регіонали по живописі строго тєму хавають от і до. пацан здуру на „падучих анголов” Брейгеля старшого ляпнув шо Босх так підрізали пацанчіка тут же перо в бочину а хто тебе за язика тягнув не в тємє так не рисуйся а то і не регіонал вабще був а так сявка якась ще тільки кандидат в регіонали на стрьомі стояв в кабміні шось там в кабінеті плохо висіло імпресіоністи якісь чи шо і главне нічиє бо пацани так тихенько попитали чия картіна? ніхто не отвічає тільки луна по пустинним коридорам кабміну бубубу вітер документами шелестить і місяць в темні вікна загляда як на ізвєсній кожному регіоналу картіні Мунка „ніч”  бо таки ніч всі сплять за стіклопакетами не слишно шума городского і на штикє у часовова горіт полночная луна значить смєна караула. А Сємінужник картіни не брав чесний регіонал люди не вірять але таке буває іноді очі чесні руки чисті совість дрімає на оба глаза нічого чужого по карманам зроду висять пусті як більярдні лузи свят свят боже збав і в мислях нема на роботі портрет бога в рамочці лежить в шухляді робочого стала бо як знадобиться шось срочно замолить то всігда під рукою. А з роботи строго додому лобзиком фігури пілотажу випілює фанерні синичок покормить півлітри пива парнушку в інеті перед сном і байки на бочок сопе ото хом’ячок кабінетний ботанік. А картіни не брав. Нє. і не бачив вони за спиною висіли то може який жулік тихенько поки весь моск державними справами забитий а жуліки ззаду бо цей кабмін хуже вокзалу картіни як чемадани прямо перед носом пі...
© Тецкатліпока [29.03.2012] | Переглядів: 2727

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook