пароль
пам’ятати
[uk] ru

Регіонал у Лєніна


Регіонал у Лєніна
Жив-був такий собі хароший пацанчик любив бабло більше чужої жизні і руський мір більше України і канкретні пацани кажуть: ти правильний пацан і ми хочем з тобою дружить. Вступай в нашу партію бо вона політична сила така шо рве греблі звертає гори на свойом путі і відкручує бошки на раз хто нам поперек. Отака сила убіждєнія у нашої партії. За то нас люблять всі люди доброї волі менти і прокурорські і судді душі в нас не чають. Та нефек дєлать. І вступив. І відразу тоже став конкретний пацан. Дали йому на партсобранії переходящу красну барсетку партбілет і іменну бейсбольну біту з автографом местного авторитета. І всі заспівали партійний гімн „Понти дороже дєнєг”.  І ще дали поганяло - Віталік. Або Валєра. На вибір. І Віталік став зразу крутий, почав тинятися по Верховній Раді і кабміну і відкривати двері ногами не виймаючи рук з карманів, бо був він закомплексований провінціал і йому було інтересно всюди позаглядать шоб потом всюди розказувать який він крутий пацан, але всім то було до бубна з колокольчіками а Віталю було обідно, шо він такий крутий а всі не зацінили. І він так на всіх зато ви лохі і живете в хрущовкі. А лохи з тих хрущовок лізли зранку в шахти і на свої закопчені заводи курочить метал на запчасті до всяких нужних речей а ще ремонтували дороги водили трамваї давали електрічество вобщем займалися всякими глупими але дуже нужними речами.    
 
І раз на партсобранії йому кажуть: ти побєдітєль у бандсорєвнованії за квартал на тобі путьовку. В Маскву. Лєніна побачиш – передавай прівєт бо наш гуру граб награблєноє геніальна ідея а ми тільки поддєражать почин. А Валєра: нема базару бо Масква наша перша регіональна століца після Донєцка там живе самий правильний пацан в мірє. І Віталь постірав носкі, постриг ногті а макіяж вже не став робити бо вже не втигав на елєктрічку Єна-кієво – Масква через Троєщину. Купив собі в дорогу пару стаканів сємок шоб до Маскви хватило але не хватило і він догнався водярою.
Зранку очнувся – Масква...
 
І Віталь такий ходить по Масквє і шукає музеї, бо регіонали завжди шукають музеї коли куда приїдуть бо їм херово стає, коли в новому городі хоч один музей за день не побачать. Тоді їх колбасить така ломка, шо помагає тільки репродукція Шишкіна „Медвєді - в лісу”. Або на крайняк Євангеліст Лука. Це якшо вкрасти і продать.
 
І значить знайшов Віталь музей Лєніна і іде туди а там Лєнін лежить і хропе Валєра каже Лєнін вставай не спи сцуко замерзнеш! А Лєнін каже а не пішов би ти шутнік сраний я таких тут сотню на день помнож на рік узнаєш як ви мене задовбали своїм голімим юмором закурить є? А Віталь нема тільки план а Лєнін план буває тільки один ГОЕРЛО. Лєнін тоді до часового боєц дай закурить а боєц пішов ти в жопу свої кури вічно стіляєш сука мого діда не пожалів шо він тобі паганого зробив паскуда така ладно на вже кури. Лєнін закурив сів ножками болтає так весело розказуй шо там. А Валєра каже Лєнін пішли шось треба робить бо руський мір голімо в Києві а у Львові ще гірше. Табачник воює молодєц але треба допомога ти ж Лєнін а всі Лєніни правильні пацани бо за Росію і протів України. А Ленін каже та мені вобщєто твоя Росія до сраки чисто дрова для мірового пожару але Україну ненавиджу. То я Муравйова з Троцьким чи шо а дорогу на Сєвєродонєцк ти покажеш? Та нефег дєлать каже Віталь бо я ж регіонал такий Сусанін отдихає. А Лєнін каже ти класний пацан і я тоже хочу з тобою дружить а Валєра а як там вобще тобі живеться  а Лєнін тут класно я в авторітєтє не бздо як попадеш сюди пристрою кочегаром. А Віталь я манав такі манси уголь лопатою махать я інтелігентний пацан а не шахтьор з хрущовкі а Лєнін я ж сказав не бздо у нас тут всьо схвачено давно на газу Газпром генеральний спонсор башляє жир такий шо мама не горюй крантік відкрив закрив суткі троє плюс надбавка. То Валєра прикинув свій мозг к носу каже нормально я согласний а шо пацанам передать знак вопроса. А Лєнін скажи їм вєрной дорогой ідьотє товаріщі і рукой ось так зроби ладошку в даль а другу вчепи за жилетку і показав ну чисто пам’ятник.
І вобще скажи я з ними жду їх не дождусь.
 
Потом Лєнін поцілував Валеру в лобік перехрестив на прощання всплакнув каже класний ти пацан понравився ти мені дуже Віталя і мені дуже жалко тебе відпускать але погуляй ще трохи один хер з такою кармою до нас.
 
Відпустив Лєнін Валеру отакий він Лєнін
Добрий
Був...  
© Тецкатліпока [28.03.2012] | Переглядів: 2719

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.4/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook