для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Начебто вибори


Начебто  вибори
Ідуть вибори. За кого голосувати, кому з наших гідних кандидатів віддати голос. Покрутив мізки, почитав інет, вийшов на вулицю свого міста.  Ау!!!!   Де ви!!!! Ан немає нікого, окрім Кидалова, Матвейчука, Кактусева, Агафангела, які мене з усіх боків оточили на бигмордах, та   ще купки підлабузників з Пр  і сусідніх партій.
 
   А де ж справжні, стійкі і непохитні демократи, представники КОДу.   БЮТу,  в нашому місті практично ніколи не було, хіба можна вважати представником БЮТу злодійську сімейку Крук, які, коли трохи притиснули Юлю, так відразу перебігли в тушки. За останні півтора роки, в нашому місті, а може і в інших містах теж, БЮТ не провів жодної акції протесту. Коли завітаєшь до них в штаб, вони там все щось бігають, а коли у них запитуєш, коли Ви вже організовуєте хоч одну акцію, вони відповідають, "Громадянин не заважайте, бачите, люди працюють".
 
  А нахрен мені потрібна їх робота в офісі!  Мені потрібна їх робота на вулиці, щоб я встав в стрункі лави своїх майбутніх сусідів по камері, і з булижником в руках, пішов відстоювати свої права. Пишу в центральний офіс, звідти мене ввічливо повідомляють. "Дякуємо за інформацію, Ви нам дуже допомогли".  Вони це присилають на друкарському бланку, на якому внизу, маленькими літерами, напевно щоб не помітили, надруковано,  Наклад 10 000 экз. Коли їдеш по місту, то тут, то там бачиш офіси партійних організацій. Усі щось роблять, за щось гроші отримують, а в сухому залишку - повний " О ".
 
  Фронт змін щось десь ворушився. Навіть акцію провів, на якому було присутнім сотні дві відвідувачів. Прапорів було більше ніж людей.  І взагалі, навіщо вони стільки прапорів виносять? Адже за кожен прапор треба платити.  Адже від того, що люди побачать велику кількість прапорів, вони більше стануть вірити носіям  їх ідеї?  І взагалі, чи є у них ідеї? Ось,  Сеня, Бойовий Кролик, який обіцяв нам повернути мером Гурвіця. Ну і що, повернув? Пообіцяв, що в нашому місті проведуть референдум про довіру до мера Костусева. Навіть якийсь суд виграв.  А йому Костусев говорить:  "А я срать хотів на Вас і на Ваш референдум".    Ну і що. Підніс йому Сеня м'який папірець, з рішенням суду, щоб він зміг піти в туалет, не напружуючись. А такий ідейний борець як Тягнивбок. Потрібно ж таке придумати, в нашому місті, де 30 %% населення євреї, висловитися приблизно так, що винуватці усіх наших бід, це жиди. Коротше, бий жидів, рятуй Україну.
 
   А є ще і Великий Пан Спортсмен, Наташа, яка врятує Україну, і багато різною іншій дрібниці.
 
А Прдуны  мух не ловлять. Вони в цей час підчищає собі електоральне поле. На усіх виборах в місцеві Ради, не напружуючись і не фальсифікуючи, набирають свої 75%%.  А тепер скажіть і дайте відповідь на питання. Як працюватиме у виборчій комісії залежний від них вчитель чі лікар?  Правильно.  Підрахує так, як велить начальство, інакше вибачите, хто її дітей годуватиме? Ми з Вами? А в самому місті йде масове годування людей похилого віку, і все під відеокамери. Почали ремонтувати міжквартальні проїзди і дороги, хоча їм спадок, у вигляді хороших доріг від Гурвіця, залишилося непоганий.
 
  КОД  розповідає, що в кожному місті будуть погоджені кандидати. У нашому місті, погоджуй, не погоджуй, а у будь-якому випадку, окрім лиш Гурвіця, якщо він будє балотуватись, усі інші - тушки. Як це було завжди. Від нашого міста немає жодного демократичного  депутата, а є тільки такі, які  якщо не прдун, то тушка. Хтось колись писав, що волелюбний народ нашого міста нічим не купиш. А виявилася ціна голосу волелюбного виборця нашого міста дорівнює пачці китайської гречки, ну а якщо ще пляшку олії дадуть!!!!!!!
 
Ви напевно подумали, що я протипсих поганий. Ні в якому разі. У мене є чітка позиція і думаюча голова. Мені звичайно, дуже гірко, що так легко,  такою тяжкою працею завойована майже свобода в 2004, так бездарно прогажена Ющем та його підлабузниками. Адже ми вже майже вільно зітхнули, бандюковичи, Ахметка  і інші розбіглися по усьому закордону, але ця сволота їх повернула, та ще й з вибаченнями. А тепер, ми, на жаль, не скоро цю зграю спустимо в каналізацію. На партії вже мало надії, залишилося надія на сміливців з коктейлями Молотова, але не знаю, чи будуть вони в найближчому майбутньому.  Тим більше, що армію збираються скоротити до однієї дивізії, а міліцію, перейменувати в жандармерію і збільшити до мільйона.
Отож бо й воно.
© Tutanhamon [27.03.2012] | Переглядів: 1903

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook