пароль
пам’ятати
[uk] ru

Росія родіна Валєр!


Росія родіна Валєр!
А чо не писать коли писать шо хочеш і я хочу поділиться думками бо читать будуть якшо не Валєра то хто. Не знаю.
Автор Валєра писать умний вєщ говорить шо Європа а воно ніяк. А Валера каже шо? Каже вмонтіруєм Україну... Блін, забув... А! Во! Цитата (внизу. Тут)  
 
6. Вмонтирование Украины в политическую систему Европы как объекта вмешательства и зависимости. Образно можно сказать, что Украина – жертва геополитического соревнования победившего Запада и проигравшей Руси.
 
Валєра вмонтіруй вже скоріш бо капец як достали ідіоти з геополітичним косоглазієм лівого полушарія. Ото. Бо проігравшей русні. А я от кажу, шо там тоже нормальні люди є а тут Валєра а мені кажуть диви який круглий Валєра а ти кажеш шо там нормальні а я кажу шо є нормальні а тут Валєра. Капєц... А ще був Распутін тоже за Русь а Валєри ще не було але був Лєнін і тоже капєц... І якби Валєра курли курли і в теплі туруханські края так низенько низенько на форсаже і шоб з страшним грохотом подолав звуковий бар’єр і пульою дурою взвився в вись і звідти башкою звон по русні пішов і діти в школу.
Але це як подивитися питає задумчіво Валєра    
 
  А разве неясно? Собственно, это я Вас спросил
Ясно. Бо народний ефіопський поет Пушкін писав вірші і імхо Маша я Дубровский запад ксєрив і саміздат  бо духовность така шо мама не горюй і Маша за Дубровським сохла конкретно. Запад завидував і копіпастив бо у них духовності гулькін глаз і медведями людей не травили не широка душа а Росія широкая душа травили. В ухо встрелив. Той і здох. А собаку за цеглину на шию Герсім каже пішли каже муму купаться сука німа втопив песика. Тоже духовность. Бо як жеж – така Росія а відступать нєкуда а тут Наполєон! Опа не ждали ну Москва хер з нею згоріла. Виграли війну ура три раза. І назад в колхоз. Некрасов вот вєліт дать лєсу думаєт старушка і уєхал в Пітер город архітектурної еклектики сирості і дєшових понтов как денді лондонський одєт. Бо Пітер це Путін а хто протів довго не живе бо місяць в четвертій фазі і зомбі тягнуться на вибори голосувати за Путіна уважають бо духовность в очах світиться добрий добрий дітей з руки кормить чеченських ті голосять спасибі таваріщю Путену за наше счастлівоє дєтство!
Отака херня малята!..
© Тецкатліпока [27.03.2012] | Переглядів: 2667

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.8/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook