для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мабуть заключне. Про Петю. Той що був П.О.Порошенко.


Мабуть заключне. Про Петю. Той що був П.О.Порошенко.
А що, хтось здивувався? Я ні. Невже його вперше всі бачать? Та ні, начебто. Політстежка Петіна всім мабуть відома? Та думаю, що всім. То чому тоді така колотнеча?
 
Ну позиціонував він себе, як начебто політичного чи економічного експерта. Чи може опозиціонера. Хто- небуть може дати точне визначення його політичній орієнтації? Окрім шоколада та карамелі?
Посмішку ще, на різних ток-шоу, тягнув до вух.Хоча це було і важко, целюліт, чи як там називаються жирові відкладення, заважали аж до вух. А тепер ось, смурний, вуха червоні -
 

А любідрузівська епопея? Я, пам'ятаю ще прес-конференцію покійного Зінченка. Ба-а-гато чого він тоді розповів. Хто тоді спровокував звільнення уряду, подальший крізіс влади? По великому рахунку все почалося тоді з Петі. Амбіції йому дуже свербіли. Непомірні. Як, я, такий гарний, такий гладкий, такий англіцкоможубалакучий, і не прем'єр?   Ну і понеслося. На виході "соплі та сльози", месія всіх позвільняв. Ну а далі еханури, ананаси, 20 мільярдів, які Юля принесла в бюджет, їхній розпил, та що казати, всі знають.
 
А воно все рівно у владу лізе. В спікери парламенту лижи нагострив. На цих лижах і пролетів. В Нацбанк тільки вдалося всістися. І що він там робив? Хрен його знає. Спостерігав, як Дрищ з Ананасом емвеефівські бакси тирили.За допомогою старпера Стельмаха. Щось мені шосте відчуття підказує, що там і Петіна толіка була. Все стирили. Здається, з одинадцяти мільярдів, до уряду дійшли тільки два мільярди. А Петя, на ток-шоу, з розумним виглядом розповідав, як економіку рятувати. До якої і він доклався. І чим більша його участь в "рятуванн"і економіки, тим більші та довші були порції локшини на шустрівськіх посиденьках.
 
Короче. Товариство. Плюньте, та розітріть. Було би кого обговорювати. Тут навіть користь вимальовується. Коли всю цю шоблу, дасть Бог, скинемо, то Петі вже точно буде заказан похід у владу. Хай карамельки варить.
 
Бачите? Я стисло.
 
© маска [23.03.2012] | Переглядів: 5043
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.1/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook