пароль
пам’ятати
[uk] ru

Справжнє обличя влади януковичів - "Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ"


Справжнє обличя влади януковичів -
                                                                                                          Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ.  
                                                                                                          Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ.  
                                                                                                          Я ПРИЙШОВ НАЗАВЖДИ.  
 
                                      
                                            
 

                
 
Ось і ще одна сторінка нашої "новітньої региональної історії" перегорнута та швиденько забута. Якби таке сталось десь в розвинутій европі, то такого депутата-регіанала, а разом з ним і його регіанальну партію виборці "поховали" б одразу. Але то - Европа, а то -  Ми !  Чому у нас таке "дійство" могло статись ? Думайте самі, відповідайте самі собі. Я тільки викладаю матер'ял та пару своїх думок. Також, прошу, пригадайте те  "гучне" побиття  стільчиками опозиційних до януковича депутатів вночі в сесійній залі вр, і як все було швидко "забуто".
 
    Обуховим... по голові. Вибори мера Обухова завершилися гучним скандалом - і він аж ніяк не торкався результату волевиявлення. Хоч і результат волевиявлення обухівців  був спотворений. Але хто ж звертає тепер на це увагу.
  Під час голосування представник Партії регіонів - народний депутат Петро Мельник намагався "винести" з приміщення свою колегу по парламенту Ірину Геращенко, яка спостерігала за ходом виборів, а головне -  за ходом "підрахунку " голосів. Як сам інцидент, так і коментарі, якими цей інцендент супроводжувався, малиб отримати широкий резонанс та розголос в суспільстві. Однак не сталося. Влада в чергове все замилила та перекрутила. Вибори ж мера завершилися перемогою кандидада від влади. На що опозиція заявила - задля перемоги Партія регіонів масово задіяла старий-перевірений метод фальсифікацій - так звані "каруселі" ну і звісно - "підрахуй" голосів.
 
  ВІд себе дозволю задати вам, читачі таке питання  - Чому ? На якій підставі голова комісії вирішила видалити народного депутата від опозиції з свого засідання ? Хто їй дав таке право ?
 
  Ну а про те ригоанальне мурло, яке брутально "виносило " жінку з приміщення комісії напевно писати взагалі неварто. Хто має розум, той все зрозумів. Ну а прихильникам регионалів щось доводити та доказувати - то є марна трата часу, тому що їх "лідер" у ВР, пан ефремов  " нічого такого в тому відео і  не побачив. " Ось так. А інший ригоанал сказав, що то Геращенко має вибачатись за перешкоджання роботі виборчій комісії. Як кажуть, тут коментарі зайві.
 
   Далі вже самі думайте, аналізуйте. Попереду виборча кампанія 2012, самі вибори. А головне - процес підрахунку голосів нашого з вами  волевиявлення. Що буде ? Можно вже пробувати здогадуватись та моделювати, дивлячісь на перебіг подій у Обухові.
 
Головне, що мені хотілось би, так це те, щоб наш читач замислився над головними ( первинними ) питаннями, і по можливості дав собі відповдь :
 
- якщо голова лічильної комісії так "легко" дозволила собі видалити депутата ВР України з свого "підрахуя голосів", то уявіть собі,  що буде восени 2012  на виборчих дільницях з пересічними спостерігачами та незгодними ?
- якщо якесь мурло з регианалів собі так легко і безнаказанно дозволило жінку, депутата ВР, "винести" з виборчої ділянки, То уявіть собі, що будуть представники влади витворяти з нами, пересічними, восени 2012 на виборчих дільницях ?
© Захар Беркут. [22.03.2012] | Переглядів: 3153

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/64

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати